Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisine tiyatro kökenli iki oyuncu katılıyor!

Sadakatsiz dizisine tiyatro kökenli iki oyuncu katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinin kadrosu genişliyor. Kanal D’nin sevilen dizisinde hikayeye yeni katılacak iki oyuncu, Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakterinin hayatını etkileyecek.

Asya’nın oğlu olan Ali’nin kız arkadaşının annesi ve babası rolümde iki tiyatro kökenli oyuncu Sadakatsiz dizisinin kadrosuna katılıyor. Bu oyunculardan birisi Gizem Ünsal diğeri ise Deniz Karaoğlu… 1990 doğumlu olan Gizem Ünsal, son dönemde Yarım Kalan Aşklar ve Ölüm Kime Yakışır isimli dizilerle Bize Müsaade isimli sinema filminde rol aldı. Genç oyuncu adına Sadakatsiz önemli bir fırsat oldu.

Sadakatsiz dizisine tiyatro kökenli iki oyuncu katılıyor! 8

Deniz Karaoğlu ise, 1982 doğumlu ve tiyatro geçmişi ile biliniyor. Arka Sokaklar, Şubat, 8. Gün ve Gülperi gibi dizilerde rol alan oyuncu, ayrıca Ramo dizisinin senaryo yazarları arasında da yer aldı.

Deniz Karaoğlu, 2013 yılında Şubat isimli dizide Koma karakteri ile yer almış, 8. Gün dizisinde ise Kemal karakterine hayat vermişti. Oyuncunun Gülperi dizisindeki Ertuğrul karakterinden sonra setlere ara vermesi de dikkat çekmişti.

Sadakatsiz dizisine tiyatro kökenli iki oyuncu katılıyor! 9

2018 yılından sonra yeniden dizi setlerine Sadakatsiz ile dönen Deniz Karaoğlu, Gizem Ünsal ile partner oldu…

İkili, Ali karakterinin kız arkadaşının anne ve babası olarak hikayeye renk katacaktır.