Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin büyük başarısına büyük alkış!

Sadakatsiz dizisinin büyük başarısına büyük alkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İlk sezonu başarıyla geçen Sadakatsiz dizisinin 31. bölümü Haziran ayında yayınlanmıştı. Ekip 2 aydan uzun süredir tatilde bulunuyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da büyük bir merakla bekleniyor.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi, sadece ülkemizi etkilemedi. Her şeyden önce elde ettiği müthiş başarı ile orijinalinden daha çok gündem olan Sadakatsiz, artık yurt dışında da kendini gösteriyor.

İspanya’da açık kanalda yayınlanmaya başlanan Sadakatsiz’in başarısı İspanyol gazetelerinde de yer aldı. İnfiel ismiyle İspanya’nın Antenna isimli kanalında izleyici ile buluşacak olan Sadakatsiz, Türk dizilerinin bu ülkedeki başarısını sürdürmeye aday…

Antenna’da en çok izleyicinin olduğu saatlerde yayınlanan Türk dizileri çok başarılı sonuçlar aldı. Özellikle Kadın ve Kızım dizileri bu konuda parmakla gösteriliyor.

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için Türkiye’de hazırlıklar devam ederken, ilk sezonun İspanya’da geniş bir izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor. Dizinin yurt dışı başarılarına yakında yenileri katılacaktır.