Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin Çarşamba akşamları iki büyük sorunu var!

Sadakatsiz dizisinin Çarşamba akşamları iki büyük sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisi 7 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kuruluş Osman’ın da ikinci sezona başlayacağı düşünülür ise diziler arasında müthiş bir rekabet yaşanacak.

Sen Çal Kapımı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin de olduğu Çarşamba akşamları hangi yapımlar öne çıkacak merakla bekleniyor… Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk başrollerde yer alıyor.

BBC Studios’un “Doctor Foster” isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova’nın üstlendiği Sadakatsiz, psikolojik bir gerilim yapımı…. Orijinali büyük ilgi gören dizinin Türk uyarlamasının da dikkat çekeceği net… Özellikle Cansu Dere ve Caner Cindoruk ikilisinin iyi uyumu ve yüksek enerjileri de setten gelen paylaşımlarda görülmüştü.

Sadakatsiz dizisi yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olacak gibi duruyor. Ancak Sen Çal Kapımı ve Kuruluş Osman’ın reytinglerdeki üstünlükleri, yeni dizi için de aşılması gereken bir sorun olacaktır.

Sadakatsiz dizisi şayet iyi bir başlangıç yapabilir ise, Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olabilir. 7 Ekim akşamı bu durum net bir şekilde ortaya çıkacaktır. İşte Sadakatsiz fragmanı: