Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı!

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları Sadakatsiz isimli dizide başrolde yer alan Melis Sezen, başarılı performansı ile Derin karakterini canlandırıyor… Derin’in tüm psikolojik sorunlarını ekrana çok başarılı şekilde yansıtan oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile göz kamaştırıyor.

Bu başarısı sayesinde Maske Kimsin Sen isimli yarışmada da yer alan oyuncu, yoğun bir çalışma dönemi yaşıyor. Oyuncunun Alem dergisine verdiği pozlar da göz kamaştırdı. Derginin yeni sayısında Melis Sezen’in hoş pozlarını ve açıklamalarını bulabilirsiniz.

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı! 10

Melis Sezen ile Çırağan Palace Kempinski Otel’de bir araya gelen dergi editörleri farklı pozlarla kış günü oyuncunun güzelliğini bir kez daha ortaya koydu…

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı! 11

Motivasyonundan, hayallerinden ve hayata dair beklentilerinden bahsedilen bir sohbet de yapan Melis Sezen, oyunculuğun hayatın kendisi olduğunu söyledi.

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı! 12

Hayatının güzel gittiğini belirten oyuncu, “Vaktimi en mutlu olduğum yerde sette geçiriyorum. Tabii ki hayal ediyordum; her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oyunculuk benim hayatım o yüzden daha yolculuğumun başında hissediyorum kendimi. Bugüne kadar aldığım yol için de, öğrendiğim her şey için de sonsuz şükür duyuyorum” açıklamasını yaptı.

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, kış günü seksi pozları ile göz kamaştırdı! 13

Melis Sezen, hayatta en katlanamadığı ve asla affetmeyeceği şeyin ne olduğu sorulduğunda “Arkadan iş çevrilmesi, yalan söylenmesi ve samimiyetsizlik” yanıtını verdi.