Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Derin’i Melis Sezen’den sete ısınma turları!

‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Derin’i Melis Sezen’den sete ısınma turları!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in baş rollerinde yer aldığı Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’in çekimlerinin Eylül ayı başında başlayacağının haberini vermiştik.

Dizinin ikinci sezonunun ilk bölümü 15 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak. İzleyici ‘Sadakatsiz’in yeni bölümlerini merakla bekliyor. Dizide ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen de 3 aylık tatilin sonunda sete geri döndü.

Instagram hesabından dizide ki mağazasından paylaşımda bulunan oyuncu, elinde Türk kahvesi fincanıyla verdiği pozunu paylaşarak, ‘Mağazamı ziyarete geldim. Çok özlemedik mi ama?’ yazdı.

‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Derin’i Melis Sezen’den sete ısınma turları! 8

Oldukça mutlu olduğu gözlenen yetenekli oyuncu çekimler başlayacağı için de heyecanlı. Takipçileri ile bu heyecanını paylaşan Melis Sezen’in fotoğrafının altına hayranları, ‘Hem de çok özledik’ yorumunu yaptılar. Yeni sezonda ‘Sadakatsiz’ dizisi aynı zamanda kıyasıya bir rekabetin içinde yer alacak. Oyuncuları ise her hafta yeni bölümü yetiştirmek için büyük bir emek ve stres yaşayacak. Dizi ekibinin ikinci sezona biraz geç başlaması ama Eylül’ün ortasında yayın için gün belirlenmesi çekim temposunun çok yoğun olacağını da agösteriyor.

‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Derin’i Melis Sezen’den sete ısınma turları! 9