Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de izleyiciyi gıcık eden Melis Sezen, instagram’daki şuh pozuyla beğenileri topladı

Sadakatsiz’de izleyiciyi gıcık eden Melis Sezen, instagram’daki şuh pozuyla beğenileri topladı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Melis Sezen, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde oynadığı Derin karakteri ile adeta izleyiciye ekran başında sabır sınavı verdiriyor! Başarılı oyunculuğuyla dizinin sevilmeyen kadını olmayı başaran Melis Sezen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ise övgülere boğuldu.

Melis Sezen’in 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin ardından Siyah İnci dizisinde izlemiştik. Film projelerinde de rol alan genç oyuncu, ilk başrolünü ise Kanal D’nin Leke dizisinde Burak Sevinç ile paylaşmıştı.

Doctor Foster isimli dizinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinde de Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte başrolde yer alıyor. Genç yaşına karşın başarısıyla da övgüleri topluyor.

Dizide ‘metres’ rolüyle izleyenleri adeta her hafta sinir eden bir karakter ama başarılı oyunculuğuyla aynı zamanda hayranlarından ve takipçilerinden de övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor.

Melis Sezen, son olarak instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti.

Oyuncu, bir aracın içerisinde, siyah kıyafetleriyle verdiği poza da takipçileri bayıldı. Oyuncuya övgü dolu yorumlar geliyor.

İşte Melis Sezen ve şuh pozu:

????

Sadakatsiz'de izleyiciyi gıcık eden Melis Sezen, instagram'daki şuh pozuyla beğenileri topladı 7