Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’de Volkan’ı oynamak Caner Cindoruk’u motive ediyor!

Sadakatsiz’de Volkan’ı oynamak Caner Cindoruk’u motive ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gösterildiği günden bu yana izleyicilerin merakla takip ettiği Sadakatsiz dizisinin en sevilmeyen karakteri hiç kuşkusuz Caner Cindoruk. Yetenekli oyuncunun, karakteri Volkan’ı canlandırırken gösterdiği performans bu başarının en önemli anahtarı. Caner Cindoruk, her ne kadar izleyiciler tarafından sevilmese de Volkan karakterini canlandırırken motive olduğunu söylüyor.

Kanal D’nin ikinci sezonuna reytingde rekor kırarak başlangıç yapan dizisi Sadakatsiz, bir süre önce İspanya’da gösterime girdi. Ülkede büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncularından Caner Cindoruk, bir İspanyol dergisinin kapağı oldu.

Doktor Asya, eski kocası Volkan ve onun sevgilisi Derin’in arasında yaşanan gerilim ve entrikaları anlatan Sadakatsiz dizisi güçlü hikayesi ve oyuncuların başarılı performansıyla ekranın en iyileri arasında yerini almayı yeni sezonda da başardı. Bu hafta ikinci sezon ilk bölümü yayınlanan dizi tüm kategorilerde birinci olarak reyting rekoru kırdı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz, bir süre önce İspanya’da da gösterilmeye başladı. Dizi kısa sürede İspanyollar tarafından çok büyük ilgi gördü. Bu ilgi, Caner Cindoruk’un bir İspanyol dergisinde kapak olmasını sağladı.

Sadakatsiz'de Volkan'ı oynamak Caner Cindoruk'u motive ediyor! 3

Hürriyet gazetesinin haberine göre Caner Cindoruk, İspanya’da yayınlanan Albacete A Mano dergisinin kapak yıldızı oldu. Cindoruk, dergiye bir de röportaj verdi. Cindoruk röportajında canlandırdığı karakter Volkan hakkında, “Volkan aslında bir erkeğin, kadınların hayatını nasıl mahvedebileceğini gösteriyor. Zaafları olan bir karakter. Bu tür duygu yoğunluğu ve dönüşümlerinin olduğu bir karakteri oynamak beni motive ediyor” dedi.

Sadakatsiz dizisinde Volkan olarak yine çok etkili bir oyunculuk sergileyen Caner Cindoruk’un Türkiye’de güçlü bir hayran kitlesi var. Oyuncu özellikle Kadın dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması ile hayran sayısını yurt dışında da katlayarak ilerliyor.

Sadakatsiz’in kısa süre önce İspanyol TV kanalı Antenna’da yayınlanmasıyla dizinin oyuncuları İspanya’daki hayran kitlesini katlamayı başardı.