Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’in fit vücudunun sırrını duyunca şaşıracaksınız!..

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’in fit vücudunun sırrını duyunca şaşıracaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin iki sezondur ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’de ‘Derin’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Melis Sezen aynı zamanda Fox TV’nin yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen?’de jüri koltuğunda oturuyor.

Güzel oyuncu Alem Dergisi’nin yeni sayısına kapak oldu. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncu, ‘Güne nasıl başlarsın?’ sorusunu şu şekilde cevapladı; “Yüzümü yıkarım ve lenslerimi takarım yoksa göremiyorum biliyorsunuz malum 8.5 miyop. Nemlendiricilerimi sürerim, dişlerimi fırçalarım ve çok güzel bir kahvaltı yaparım.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in fit vücudunun sırrını duyunca şaşıracaksınız!.. 8

En sevdiğim şey kahvaltı. Eğer o gün çalışmıyorsam uyandıktan 40 dakika sonra falan keyifli ve uzun bir kahvaltı yaparım. Çalışıyorsam da sette kahvaltı yapmaya özen gösteririm, bir şey yemeden asla güne başlayamam.”

Oyuncu, dans ederek fit kaldığını söyleyerek; “Benim için spor dans. Şu an pandemiden dolayı Latin gecelerine ve milongalara gidemesek de çok özledim. Evde müzik açıp dans ediyorum, bir de bu yazın başında yogaya başladım. Spor olarak ise kayak yapmayı çok seviyorum, bir de voleybol oynarken içimden başka bir Melis çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in fit vücudunun sırrını duyunca şaşıracaksınız!.. 9

Oyuncu röportajda bakım ve güzellik rutinlerini de paylaşarak, “Yüzümü yıkamak, göz altı kremimi ve nemlendiricimi sürmek vazgeçilmez rutinim. Cildim kuru olduğu için nemlendirici serum ve gece yağları da kullanıyorum. Arada nem maskesi yapıyorum. Çalışmadığım zamanlarda da hiç makyaj yapmayıp cildimi dinlendiriyorum” dedi.