Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin, kadın hayranlarını hangi konuda uyardı?

Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin, kadın hayranlarını hangi konuda uyardı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz’de ‘Selçuk’ ve ‘Nil’ karakterlerine hayat veren Tarık Emir Tekin ile Nazlı Bulum ikilisi sosyal içerik platformu Onedio’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Eğlenceli anların yaşadığı çekimde ikili samimi halleriyle hayranlarını mest etti. İkiliden Tarık Emir Tekin, dizi setinde birbirlerine nasıl hitap ettikleri sorusuna ‘Nazlişko’ yanıtını verirken Nazlı Bulum ise soruyu ‘Partnercim’ şeklinde yanıtladı.

Aynı zamanda başarılı oyuncu Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir, annesiyle zaman zaman oyunculuk hakkında konuştuğunu da söyledi.

Bulum ve Tekin ikilisi , Sadakatsiz dizisinde en sevdiği karakterin Gözde Seda Altuner’in canlandırdığı ‘Gönül Güçlü’ olduğu konusunda ise birleşti.

Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin, kadın hayranlarını hangi konuda uyardı? 7

Dizide birbirlerine aşık ancak bir arada olamayan bir çifti canlandıran ikili aşk konusunda söylemleriyle de dikkat çekti. İkili aşka sonuna kadar inandıklarını açıkladı.

Tarık Emir Tekin canlandırdığı Selçuk karakterinin en sevdiği özelliğini ise şu şekilde yanıtladı; “Selçuk’un sınırlarının olmaması, tamamen ben odaklı yaşaması, konuşması hoşuma gidiyor, karakterin bu şekilde olması canlandırırken beni özgür kılıyor.”

Ancak her iki oyuncu da, kadın hayranlarını gerçek hayatlarında ‘Selçuk’ gibi tiplerden uzak durmaları konusunda uyarmayı da ihmal etmedi. Eğlenceli videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.