Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sadakatsiz’in ‘Volkan’ı Caner Cindoruk İspanya’da fırtına gibi esti!..

‘Sadakatsiz’in ‘Volkan’ı Caner Cindoruk İspanya’da fırtına gibi esti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’ in başrol oyuncularından Caner Cindoruk, İspanya’nın ‘Albacete A Mano Dergisi’ne kapak oldu.

Caner Cindoruk, özellikle ‘Sarp’ karakterine hayat verdiği ‘Kadın’ dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması ile hayran sayısını yurt dışında da bir hayli artırmıştı. Özellikle İspanya’da Caner Cindoruk hayranlığının oldukça fazla olduğu ortaya çıktı. ‘Kadın’ dizisinin ülkede açık kanalda ve en çok izlenen saatte yayınlanması, oyuncunun kısa sürede ün kazanmasını sağladı.

‘Sadakatsiz’ dizisinin de İspanya’nın  Antena kanalında yayınlanmasıyla oyuncunun İspanyol hayranlarının sayısı arttı. Bu hayranlığı göz ardı etmeyen İspanyol dergisi ‘Albacete A Mano’ da  ünlü oyuncuyla bir röportaj gerçekleştirdi.

'Sadakatsiz'in 'Volkan'ı Caner Cindoruk İspanya'da fırtına gibi esti!.. 7

Dergi  kapağını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncu dergiye röportaj için teşekkür etti. Bir çok okuyucumuzun isteğini yerine getirdik, Bu ay Caner Cindoruk ile konuştuk ifadelerinin yer aldığı dergide ünlü oyuncu için, ‘Bir çoğumuzun kalbini büyüleyen bir Türk aktör’ ifadesine yer verildi.

Oyuncu röportajda, canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle de ilgili konuşarak, “Volkan aslında bir erkeğin, kadınların hayatını nasıl mahvedebileceğini gösteriyor. Zaafları olan bir karakter. Bu tür duygu yoğunluğu ve dönüşümlerinin olduğu bir karakteri oynamak beni motive ediyor ” dedi.

Caner Cindoruk’un Cansu Dere ve Melis Sezen ile baş rolü paylaştığı ‘Sadakatsiz’ dizisi önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle sezona merhaba dedi. Dizi, yayınlanan heyecanlı bölümle reyting rekoru kırarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

‘Sadakatsiz’ sosyal medyada da ilgi gördü. Dizi, #Sadakatsiz etiketiyle gece boyunca hem Türkiye hem de Dünya listesinde 1’inci sırada yer aldı. Ayrıca, Asya, Derin, Volkan ve Cansu Dere gibi etiketlerde oldukça yüksek konuşulma rakamlarına ulaştı.