Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in yeni sezon ilk bölümüne iki gün kaldı! Heyecan dorukta!

Sadakatsiz’in yeni sezon ilk bölümüne iki gün kaldı! Heyecan dorukta!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon sadece Kanal D’nin değil tüm dizi dünyasının en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkmıştı Sadakatsiz. Asya, Volkan ve Derin arasındaki nefes kesen psikolojik mücadeleyi ekranlara taşıyan Sadakatsiz dizisi çok heyecanlı bir noktada sezon finali yapmıştı. İddialı dizi yeni oyuncuları ve hikayesiyle 29 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezon ilk bölümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisi kadrosuna katılan yeni oyuncusu Berkay Ateş’le yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Geçen sezon Alev Alev dizisinde izlediğimiz Berkay Ateş, yeni sezonda Sadakatsiz’e damgasını vuran bir karakteri canlandıracak.

Sadakatsiz'in yeni sezon ilk bölümüne iki gün kaldı! Heyecan dorukta! 8

Sadakatsiz’in yeni sezonunun ilk bölümünde şunlar olacak:

Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından oğlu Ali ve Nil ile İstanbul’da yen bir hayata başlamıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya başlayan Asya, yeni hayatında çok mutludur. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ’da kalmıştır. Aradan bir süre geçtikten sonra Asya’nın hayatı, Bahar ve Melih’in düğününe giderken yaşadığı bir olay ve oğlu Ali’nin sakladığı bir gerçeğin ortaya çıkmasıyla bambaşka bir boyut alacaktır.

Sadakatsiz'in yeni sezon ilk bölümüne iki gün kaldı! Heyecan dorukta! 9

Sadakatsiz’in kadrosuna yeni katılan yetenekli oyuncu Berkay Ateş dizide Aras isimli karakteri canlandıracak. Aras ile Asya, yaşanacak olan kazayla ilk kez karşılaşacak. Asya, Aras’a kalp masajı yaparak onun hayatını kurtaracak. Bu ilk karşılaşmanın ardından Aras ve Asya’nın hayatında büyük değişiklikler olacak.

Dizinin geçen sezon oyunculuğuyla adından söz ettiren genç oyuncusu Taro Emir Tekin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada yeni sezonla ilgili önemli tüyolar vermişti. Tekin yeni sezon için “ “Merak ettirecek, eğlendirecek, tatmin ettirecek, zaman zaman üzecek konular var. Güzel bir sezon bekliyor. Laf olsun diye söylemiyorum, çok enteresan olacak bu sezon” demişti.