Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere Hırvat hayranlarına müjdeyi verdi sosyal medya yıkıldı!..

Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere Hırvat hayranlarına müjdeyi verdi sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisinin kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş’ in yanı sıra Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin ve Alp Akar’ın da aralarında bulunduğu isimler yer alıyor.

İngiliz BBC’nin orijinal formatı Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinde 45 bölüm geride kaldı. İlk sezonu çok başarılı geçen Sadakatsiz dizisi 2. sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yurt dışı satışları da gayet iyi gidiyor.

Yurt dışında da büyük ilgi gören dizi, dünyada 65 ülkeye, Latin Amerika’ da ise 7 ülkeye satıldı. Meksika dışında Bolivya, Şili, Kosta Rika, Ekvator, El Salvador, Honduras ve Paraguay’da yayın yapan TV kanallarına satılan dizi, ayrıca HBO Max Latin Amerika’da da yayınlanıyor.

Sadakatsiz’in ‘Asya’sı Cansu Dere instagramdan yaptığı paylaşımla dizinin bu akşamdan itibaren Hırvatistan’da izleyiciyle buluşacağının müjdesini verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cansu Dere (@cansudere)’in paylaştığı bir gönderi

Dizi bu akşam, ülke saatiyle saat 21.00’de Nova TV’de Hırvat izleyiciyle buluşacak. Cansu Derenin paylaşımı özellikle yabancı hayranları arasında büyük mutluluk yarattı.

Sadakatsiz, reyting başarısının yanı sıra gerek senaryosu gerekse oyuncuları ile sosyal medyada da trend olmaya devam ediyor. geçtiğimiz haftalarda İspanya’da tarihi bir rekora imza atarak, haftalardır prime time’da birinciliğini koruyan dizi; En İyi Yabancı Drama, En İyi Yabancı Aktör ve Aktris dallarında Produ Ödülleri’ne de aday gösterildi.

Sadakatsiz hayranları ikinci sezonda hikayenin gidişatına yönelik eleştirilerde bulunsa da reytingler dizinin hala güçlü bir destek bulduğunu gösteriyor.