Ana sayfa Sosyal Medya “Sadece bir tane var, o da bizde!” Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı çalışanlarından övgü dolu sözler

“Sadece bir tane var, o da bizde!” Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı çalışanlarından övgü dolu sözler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Aslıhan Güner’in set çalışanları tarafından ne kadar çok sevildiği, yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Ordu’da yapılan çekimlerde adeta bir aile gibi oldukları anlaşılan set çalışanları ve oyuncuların birbirlerine ne kadar kenetlendiği de görülüyor.

Aslıhan Güner, İsmail Demirci ile birlikte rol aldığı dizideki Yıldız karakteri ile ekran başındaki izleyenlerin gönlünü çalarken, set çalışanlarının ve diğer oyuncu arkadaşlarının da sevdiği bir isim.

Sık sık diziye emek veren kamera arkası çalışanlarıyla da pozlarını instagram’dan paylaşan oyuncu, saçını, makyajını yapan ekibi de zaman zaman ‘Aslıhan Güner Team” olarak adlandırıyor sosyal medyadan.

Son yayınlanan bölümdeki düğün sahnesi öncesinde gelin saçı ve makyajı yapılan oyuncu, hazırlıklar esnasında çekilen  bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun saç ve makyajından sorumlu ekibin başında bulunan Dinçer Kaya’nın bir paylaşımıydı aslında. Güner de kendi story bölümünde paylaşmıştı.

Bu paylaşım ile birlikte Aslıhan Güner’in set ekibi tarafından da çok sevildiği görülüyor. Dinçer Kaya’nın paylaşımında düğün ve kına sahnesi ile birlikte ekibin yorucu bir hafta geçirdiği ifade edilirken, bu tempoda kendilerine yorgunluklarını unutturan kişinin de Aslıhan Güner olduğu aktarılıyor.

“Düşünün sohbet etmek, konuşmak, dertleşmek bir yana  sadece varlığını hissetmemiz, yanımızda olduğunu bilmemiz yeterliydi tüm yorgunluğumuzun yerini mutluluğa bırakması için. Unutmayın sadece 1 tane var o da bizde. Tabii ki Aslıhan Güner” şeklindeki yorum dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

 

"Sadece bir tane var, o da bizde!" Aslıhan Güner'e Kuzey Yıldızı çalışanlarından övgü dolu sözler 8

"Sadece bir tane var, o da bizde!" Aslıhan Güner'e Kuzey Yıldızı çalışanlarından övgü dolu sözler 9