Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadi ve Songül romantizmi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine güç katıyor!

Sadi ve Songül romantizmi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine güç katıyor!

tarafından ker_def

SHOW TV’nin ilgiyle izlenen BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Sadi, Songül’ü lunaparka götürerek sürpriz yaparken ikili romantik anlar yaşıyor. Birbirine giderek yakınlaşan Songül ile Sadi’nin arasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başarılı performansları ve iyi uyum yakalamaları izleyicileri bu diziye çekiyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin reytinglerine bakıldığı zaman Mahkum ile Camdaki Kız dizilerinin ekrana geri dönmesine rağmen gayet iyi oranlar elde ettiğini ve birincilikler almaya devam ettiğini görebilirsiniz. Dizinin bu kadar başarılı sonuçlar almasının altında Sadi ve Songül karakterlerinin neler yaşayacağının izleyiciler tarafından merak edilmesi yatıyor.

Sadi ve Songül romantizmi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine güç katıyor! 7

Ertan Saban ve Devrim Özkan, özellikle atışma sahneleri ile izleyenlerin kalbini kazandı. Şimdi de duygusal sahneler ile dizi hayranlarını kendilerine çeken bu ikili, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinde çok etkili oluyor.

Gani Müjde’nin konsept tasarımı ve hikayenin yazarı olması da dizinin kalitesinin göstergesi olmuştu. Her yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler, 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan onuncu yeni bölümde yaşanacakları da heyecanla bekliyor.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN DOKUZUNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Songül’ün mektubuyla dağılan Sadi onu durdurmak için trenin yolunu kesti. Son anda trenden inen Songül eve döndü. Sadi, Kırdarların köydeki adamının Burhan olduğunu anladı. Burhan’ı konuşturmayı başaran Sadi, Songül’le birlikte yaptıkları planla Burhan’ı emniyete teslim etti. Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can’ı hapse göndereceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döndü. Üçlünün, Ozan’ın yardımıyla kaçtıklarını Aleyna’dan öğrenen Araz, bunun bedelini Ozan’a ödetmek istedi.

Zülfikar’ın yetişmesiyle Ozan, Araz ve çetesinin elinden son anda kurtuldu. Sadi ile Derya yıllar önce yapmadıkları yüzleşmeyi yaptı. Sadi, Derya’yı götürdüğü yerde geçmişin hesabını yaptı. İkili arasındaki konuşmayla mazilerine bir sünger çekildi. Sadi’nin gizli desteğiyle mahallenin sünnet olmayan çocukları için sünnet düğünü düzenlendi. Herkes güzel geçen gecenin keyfini sürerken Sadi ve Songül, Kırdarların adamının ne kadar yakınlarında olduğunun farkında değildi.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.