Ana sayfa Dizi Haberleri Şafak Pekdemir, dizi kariyerinde bir ilke imzasını attı!

Şafak Pekdemir, dizi kariyerinde bir ilke imzasını attı!

tarafından ker_def

şTelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, dizilerde yer alarak öne çıkan ve farklı karakterler canlandırarak da tecrübelerini artıran kadın oyunculardan birisi oldu. 2010 yılında Türk Malı dizisiyle başladığı yolculukta birbirinden farklı dizilerde izlediğimiz oyuncu ilk kez bir romantik komedi dizisiyle, yaz döneminde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Daha önce komedi yapımlarının yanı sıra dram projelerinde izlediğimiz Şafak Pekdemir, yaz döneminde yayınlanan ve romantik komedi içerikli bir dizide ilk kez izleyicilerle buluşacak. Oyuncu, Senden Daha Güzel isimli Fox TV’nin eğlenceli romantik komedi dizisinin ekibine katıldı.

Cemre Baysel ve Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı Senden Daha Güzel, yaz döneminin hem eğlenceli hem de romantik dizilerinin başında geliyor. İki başrol oyuncusunun uyumu da çok etkili oldu ve izleyiciler de hikayeyi çok sevdi.

Şafak Pekdemir, uzun süre Yasak Elma dizisiyle Fox TV ekranındaydı. Sezon başında ise Yalancılar ve Mumları isimli projenin 5 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşayan oyuncu, yeniden Fox TV ekranına çok farklı bir karakter ile katıldı.

Sevda Tuzkan karakteri ile diziye katılan oyuncu, Burak Çelik’in canlandırdığı Emir karakterinin yıllar önce evlendiği eşidir. Sevda karakterinin hikayeye gelişi ile birlikte birçok şey de değişecek.

İstanbul’a Tıp okumaya geldiği dönem Emir ile tanışan Sevda, çok pozitif ve renkli bir karakterdir. Evlilikleri sırasında Emir’i aldattığı için ilişkileri bitse de boşanmayı asla kabul etmemiştir. Şimdiler de ise yine Emir’in karşısında çıkar fakat ölümcül bir hastalığı vardır.

Sevda karakterinin yaşadığı bu durum dizinin hikayesine de farklı bir hava katacak ve romantik komedi dizisine dram öğelerinin yerleştirilmesi durumunu da ortaya çıkartacak.

Senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği FOX’un sevilen dizisi “Senden Daha Güzel” salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Reytingleri diğer yaz dizilerine nazaran biraz daha iyi görünse de ortalamanın altında gelen reytingler nedeniyle dizinin yaz döneminin ardından kış sezonunda devam etme olasılığı düşük görünüyor.