Ana sayfa Sosyal Medya Şafak Pekdemir’in Yasak Elma’ya veda etmesinin sırrı ortaya çıktı!

Şafak Pekdemir’in Yasak Elma’ya veda etmesinin sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine 4. sezonda veda eden isimler arasında uzun süredir projede yerini alan Şafak Pekdemir de bulunuyor. Zehra Argun karakteri ile hikayede yer alan Pekdemir’in neden ayrıldığını da hayranları merakla bekliyordu.

Yasak Elma dizisinin 4. sezonunda Nesrin Cavadzade, yönetmen ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası kadrodan çıkartılmıştı. Ardından sezon finali yapıldı ve sonrasında da ayrılık haberleri medyaya yansıdı… Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın beşinci sezonda dizinin kadrosunda yer almayacakları ortaya çıktı.

Hikayenin an başından bu yana dizide olan Şafak Pekdemir’in ayrılığı diğer oyunculara göre daha çok şaşkınlık yarattı. Pekdemir’in 4 sezon emek verdiği projeden ayrılmasının arka planında ise yeni bir dizi çıktı.

Yasak Elma sayesinde ismini geniş kitlelere duyuran ve başrolde yer alabileceği proje bakan Şafak Pekdemir, aradığını buldu. Oyuncu, yeni sezonda BBC yapımı olan Mistress’in uyarlamasında yer alacak.

Şafak Pekdemir, dizi için anlaşmasını yaptı ve başrolde yer alarak da kariyeri adına büyük bir adım atmış oldu.