Ana sayfa Sinema Şafak Sezer isyan etti; Büşra Pekin ve Ersin Korkut neden böyle yapıyor?

Şafak Sezer isyan etti; Büşra Pekin ve Ersin Korkut neden böyle yapıyor?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, Kutsal Damacana filminin hayatında çok önemli bir yerinin olduğunu söyledi.Katıldığı instagram canlı yayınında açıklamada bulunan Şafak Sezer, filmde rol aldıklarını hiç söylemeyen ve CV’lerine de eklemeyen Ersin Korkut ile Büşra Pekin’e sert sözler söyledi.

Bir daha bu iki isimle birlikte rol almayacağını söyleyen Şafak Sezer, filmin ilk başrolü olduğunu ve hayatını da önemli ölçüde etkilediğini anlattı.

Büyük bir enerjiyi bu filme veren Şafak Sezer, Büşra Pekin ile Ersin Korkut’a çok içerlemiş durumda. Şafak Sezer, “Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut’la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sette bir kötülük yaşanmadığını hatta bu iki oyuncuya iyi davranıldığını anlatan Şafak Sezer, Büşra Pekin’in bu film sayesinde şöhrete ulaştığını da belirtti.

Bir film çekip şöhret olan gençleri anlamadığını, kendilerini kral sandıklarını ifade eden Şafak Sezer, ”
Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar ki bizim kulağımıza gelmiyor. Bu alem haksızlık yapılmaya, ihanete gelmez” dedi.