Ana sayfa Dizi Haberleri Şahika yine neler karıştırıyor? Yasak Elma’dan yeni bir tüyo Nesrin Cavadzade’den geldi!

Şahika yine neler karıştırıyor? Yasak Elma’dan yeni bir tüyo Nesrin Cavadzade’den geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, Pazartesi akşamı 98. bölümde yine izleyicinin adeta beynini yakan gelişmelere imza attı! Dizide Ender ve Şahika’nın oynadığı büyük oyun, herkesi şaşkına çevirmişti. Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’ya tuzak kuran ikili, nikah masasında büyük sürpriz yapmıştı.

Absürt olaylarla izleyenleri her hafta şaşırtmayı başaran dizi Yasak Elma’da artık her şeyin olması muhtemel olarak kabul ediliyor ama yine de şaşırtmaya devam ediyor! Ender ile evlendiğini sanan Hasan Ali’nin karşısında Şahika’yı görmesi büyük sürpriz olmuştu.

Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’nın öldüğünü sanan Hasan Ali Kuyucu, bir anda kendisini onunla evli buldu. Üstelik adını da Ender Ekinci olarak değiştirmişti.

Diziyi izleyenlerin hiç beklemediği gelişme ile birlikte yeni sürprizler de devam edecek. Şimdi Şahika ve Ender’in neler yapacağı merakla bekleniyor. Entrika konusunda birbirleriyle yarışan ikilinin yeni oyunlar peşinde olduğu da Nesrin Cavadzade’nin instagram paylaşımıyla öğrenildi…

Şahika yine neler karıştırıyor? Yasak Elma'dan yeni bir tüyo Nesrin Cavadzade'den geldi! 22

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ender ve Şahika, Hasan Ali’den şirketteki hisselerini almaya çalışacaklar. Bunun için nasıl bir yol seçecekleri bilinmiyor ama izleyici, Şahika’nın diğer eşleri gibi Hasan Ali’yi de öldüreceği tahminlerini yapıyor.

İzleyip neler olacağını göreceğiz ancak Yasak Elma dizisine yeni başlayan Erdal Özyağcılar’ın diziden çıkma ihtimali şimdilik düşük.

Bu arada Şahika’nın yeni oyunlar peşinde olduğu ve imaj değiştirdiği de Nesrin Cavadzade’nin aşağıdaki paylaşımıyla anlaşıldı. Önümüzdeki bölümlerde Şahika’yı sarışın olarak göreceğiz…

Şahika yine neler karıştırıyor? Yasak Elma'dan yeni bir tüyo Nesrin Cavadzade'den geldi! 23