Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi, beklentilerin çok ötesine geçecek bir dizi!

Şahin Tepesi, beklentilerin çok ötesine geçecek bir dizi!

tarafından ker_def

Şahin Tepesi dizisinin yönetmen koltuğunda oturan deneyimli isim Hilal Saral, diziyle ilgili bilgileri Sabah gazetesiyle yaptığı röportajda paylaştı.

Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un başrollerinde yer aldığı dizini Cuma günü ilk bölümüyle başlıyor. Merakla beklenen dizinin fragmanları büyük ilgi görmüştü. Özellikle Pusat ile Kuzum’un uyumlu halleri de dizinin bir hayli dikkat çekeceğini göstermişti.

Hilal Saral ise diziyle ilgili önemli detaylar vermekte.

Her dizisine bir renk veren ve konsepti de bu renge göre oturtan Hilal Saral, Şahin Tepesi’nin rengi olarak pembeyi tercih ettiğini söyledi.

Şahin Tepesi, beklentilerin çok ötesine geçecek bir dizi! 7

Saral, “Şahin Tepesi’nin rengi gül kurusu ve pembe. Çünkü kolonyacılıktan esans üretimine geçmiş bir aile hikayesini anlatıyoruz. Isparta’nın gülleri meşhurdur ve gül özel bir çiçektir ülkemiz için, kokusu da… Pahalı bir esans çıkar gülden. O yüzden bu işin rengi pembe ve tonları. Renkleri kullanmayı seviyorum. O dünyayı kurarken önce renkler gözümün önünde hareket etmeye başlıyor. Afişten de anlayabilirsiniz bunu. Çok sevdim afişimizi” açıklamasını yaptı.

Dizinin ana ekseninin iki kuvvetli kadının çatışması olduğuna vurgu yapan Saral, “Bunlar birbirlerinin hayatlarını çalan iki kadın. Bu kadınların çocuklarının aşklarını izleyeceğiz. Bir Romeo Juliet hikayesi diyebiliriz. Bir güç savaşı var ortada. Seyircinin sevdiği, entrikası, merak unsuru bol olan bir iş oldu. Bazı işler vardır defalarca izlenir hani, işte o dizilerin yarattığı boşluğu hisseden seyirci için biçilmiş kaftan” diyerek bir hayli meraklandırdı.