Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisi büyük iddia ile başlıyor! Aybüke Pusat ve Boran Kuzum mest edecek!

Şahin Tepesi dizisi büyük iddia ile başlıyor! Aybüke Pusat ve Boran Kuzum mest edecek!

tarafından ker_def
Şahin Tepesi başlıyor! Boran Kuzum çok iddialı konuştu!

atv ekranlarında yeni bir dizi 23 Kasım Cuma akşamı yani bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un başrollerindeki Şahin Tepesi dizisi, yayınlanan fragmanları ile büyük ilgi görmüş ve meraklandırmıştı.

Dizinin ilk bölümü de heyecanla beklenmekte..

‘Şahin Tepesi’nde ‘Verda’ya aşık olunca asi genç maskesi düşen ‘Efe’ karakterini canlandıran Boran Kuzum, diziye olan güvenini anlattı.

Sabah gazetesine konuşan Kuzum, “Şahin Tepesi çok güçlü bir hikayeye sahip. Biz de bu tutkulu aşkı, seyirciye en iyi şekilde aktaracağız” diye konuştu.

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Leon karakteri ile gönülleri fetheden oyuncu, hikayenin renklerine, tutkusuna ve karakterlerin arasındaki gerilime dikkat çekti. Fragmanlardan bile izleyicinin bu noktaları görebildiğini anlatan Kuzum, dizide neden rol almak istediğini şöyle anlattı:

“Şahin Tepesi, senaryosu itibariyle karakterler arasındaki dinamiği ve matematiği çok kuvvetli bir hikaye. Bu, oyun zevkini güçlendiren ve anlatacağımız hikayeyi parlatan bir durum. Heyecanla hikayemizi insanlarla paylaşmayı bekliyoruz.”

Şahin Tepesi dizisi büyük iddia ile başlıyor! Aybüke Pusat ve Boran Kuzum mest edecek! 7

Canlandırdığı Efe karakterine de değinen Kuzum, karakterini şöyle anlattı: “Efe, farkındalığı çok yüksek bir genç. Ailede diğerlerinin hayatını etkileyebilecek şeyleri bilip onları gizli bir dengede tutmayı başarabilen biri. Kendini korumak için büründüğü ‘asi genç’ maskesini yaşadığı aşkla düşürmeye ve hayata karşı daha saydam olmaya başlayacak.”

Verda’ya olan aşkı sonrasında Efe’nin kendi benliğini tanımaya başlayacağını ve maskesini düşüreceğini anlatan Boran Kuzum, Verda’nın Efe’yi bir hayli değiştireceğine değindi.

Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Verda karakterinin olduğu gibi davranan ve maskesiz bir kız olmasının Efe’yi çok etkileyeceği anlaşılıyor.

Boran Kuzum, “Çoğu zaman bu kişiler taktıkları maskelerin bile farkında değil. ‘Efe’ de aile ilişkilerindeki ve etrafındaki bu yapaylığın farkında ve savunma mekanizması olarak kendisine de maske geliştirmiş bir genç olarak, ilk kez olduğu gibi davranan, maskesiz, etrafındakilerden çok farklı bir kızla karşılaşıyor” diye konuştu.

Kuzum, üst üste dönem dizilerinde rol almasının ise bir tesadüf olduğunu sözlerine ekledi.