Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinde beklenmedik gelişme!

Şahin Tepesi dizisinde beklenmedik gelişme!

tarafından ker_def

Şahin Tepesi dizisi 30 Kasım Cuma akşamı 2. bölümüyle izleyicileri karşısına çıktı. Dizide Tuna’dan beklenmedik bir hamle geldi. Deniz ve Mete’nin şoke edici yüzleşmesi ise büyük dikkat çekti.

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünün finali, izleyicileri soluksuz bıraktı. Deniz (Leyla Tanlar), Mithat’ı göle attıkları gece kendisini ve annesi Tuna’yı (Zerrin Tekindor) Mete’nin videoya kaydettiğini öğrendi. Bu büyük gerçekle yüzleşen Deniz’in ne yapacağı merakla beklenecek.

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde tempo bir an bile düşmedi. Yaşadığı şoku atlatamayan ve Mete’den (İlhan Şen) ayrılmak isteyen Deniz, kendisi ve annesi Tuna’nın Mithat’ı göle attıkları sırada Mete’nin bu anı videoya çektiğini öğrendi. Mete’nin şantajıyla yüzleşen Deniz’in bu korkutucu gerçeği Tuna’ya anlatıp anlatmayacağı merakla beklenecek.

İşte, Mete’nin Deniz’e şantaj yaptığı final sahnesi:

İzleyicilerin #yüzleşme etiketiyle sosyal medyadan yorumlarını paylaştıkları ‘Şahin Tepesi’, kısa sürede TT olurken, bölüm bittikten sonra da TT’de kaldı.

TUNA VE MELEK KARŞI KARŞIYA!

İstanbul’da kalmaya, evi ve Şeb-i Verda markasını tutmaya karar veren Melek (Ebru Özkan Saban) karşısında Tuna’yı buldu. İkilinin yüzleşmesinde Tuna, Mithat’ın öldüğü akşam kaybolan bileziğini Cem’in (Mustafa Mert Koç) bulup bir kuyumcuya sattığını öğrenmesiyle harekete geçti. Melek’in tanışması için herkesi ve basını şirkete çağıran Tuna, polise de hırsızlık ihbarında bulundu. Cem’in apar topar karakola götürülmesi Melek’i ve Verda’yı (Aybüke Pusat) şoke etti.

Polislerin, herkesin içinde Cem’i götürdüğü an:

Bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biri de Tuna’nın oğlu Efe (Boran Kuzum) ile Verda’nın karşı karşıya geldiği an oldu. Efe’nin arabasıyla yanından hızla geçmesi sonucu telefonu kırılan Verda’nın intikamı sert oldu. Verda, Efe’nin arabasını boydan boya çizerken, Efe bunu yapanın onu aldattığı için Ezgi olduğunu düşünerek ona ağır sözler söyledi. Ezgi bu durum karşısında intihara teşebbüs ederken, Verda ise Efe’yle inatlaşmaktan vazgeçmedi.

Efe ile Verda’nın karşı karşıya geldiği dakikalar:

‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 7 Aralık Cuma saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek. Dizinin 3. bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Yeni bölüm fragmanı: