Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı!

Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı!

tarafından zk zk

Atv’nin büyük iddialarla ekrana gelen ancak 6. bölümde final kararı verilen dizisi Şahin Tepesi, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle veda etmişti.

Hilal Saral yönetmenliğinde senaristliğini Melek Gençoğlu’nun yaptığı Ay Yapım’ın dizisinin aniden final kararı verilmesi, izleyenleri de üzmüştü.

Reytingleri beklenildiği gibi olmasa da çok fazla şans tanınmadan hemen bileti kesilen diziyi izleyenler, sosyal medyadan bu durumla ilgili şaşkınlıklarını ve eleştirilerini dile getirmişti.

Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı! 10

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu ve Kaan Taşaner gibi değerli isimlerin yer aldığı dizinin genç kadrosunda ise Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç bulunuyordu.

Dizinin final yapacağının duyulmasının ardından geçtiğimiz hafta Çarşamba günü 18.00’da Twitter’da büyük bir dayanışma kuruldu. ŞahinTepesi KanalDeğiştirsin ismiyle başlatılan TT çalışması ertesi gün de devam etti ve 19 saatte 1 Milyon 18 Bin tweet attı.

Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı! 11

İzleyicinin bu hamlesi, dizinin yapım firmasının yeni bir karar almasını sağlar mı hep birlikte göreceğiz ancak dizinin ya başka kanalda ya da internette yayınlanmasını isteyen izleyiciler, hala bir haber bekliyor…

Tweet çalışması sırasında dizinin oyuncuları da izleyiciye destek verirken, dizinin yönetmeni Hilal Saral da bu desteğe inanamadığını belirten bir mesaj yayınladı.

Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı! 12 Şahin Tepesi dizisinin final yapmasını eleştiren izleyiciden büyük hamle! Oyuncular da katıldı! 13