Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin finalinde, Cem, Mete’nin tuzağını öğreniyor…

Şahin Tepesi dizisinin finalinde, Cem, Mete’nin tuzağını öğreniyor…

tarafından zk zk
Atv’de yayınlanan Şahin Tepesi dizisi, Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümüyle final yapıyor. Dizinin son bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin son bölümüne, Mete ve Deniz, evleneceklerini açıklıyorlar.

Tuna dışında bu kararı duyan herkes büyük bir şok yaşıyor. Demir, şiddetle karşı çıkarken olanları anlamaya çalışıyor. Cem, Deniz’in neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyor ama Mete, Tuna’yı tehdit ederken kulak misafiri olacak.

Şahin Tepesi dizisinin finalinde, Cem, Mete'nin tuzağını öğreniyor... 7

Mithat Şahin’i öldürdüklerini bilen Mete, Tuna’yı 10 gün için evlenemezlerse olayı açıklamakla tehdit ediyor. Cem, kapının arkasından bu konuşulanları duyuyor!

Şimdi herkes Cem’in nasıl bir adım atacağı ve öğrendiği bu gerçeği annesine söyleyip söylemeyeceğini heyecanla bekliyor.

İşte final bölümü tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mithat Şahin’in öldüğü gecenin sürpriz tanığı Balıkçı Arif, trafik kazası süsü verilmiş bir cinayete kurban gider. Son sözleri Demir’in aklına şüphe tohumları ekecektir.

Mete, kardeşinin de desteğiyle Akdoralara karşı planlarını yavaş yavaş uygulamaya başlar.

Cem’in başı Ayça yüzünden derttedir. Ortadan kaybolan kardeşini arayan Mehmet, köşke geldiğinde karşılaştığı Verda için büyük bir tehlike oluşturur. Verda’yı Mehmet’in elinden kurtaran Efe yaralanır. Efe için endişelenen Verda’nın telaşı ve yardımı ikili arasında duygusal anların yaşanmasına neden olur. Bu anlar büyük aşkın habercisidir.

Melek’in üretime geçmesi için hazırlanan sipariş formunu Demir’in onayladığını öğrenen Tuna büyük olay çıkarır. Tuna’nın öfkesi Demir’in boşanma kararı almasına neden olacak kadar büyüktür.

Yaşadıklarından bunalan Deniz’e, Cem’le geçirdiği güzel gün çok iyi gelir ama Deniz bu baskıya daha fazla dayanamayacağını anlamış ve herkesten habersiz yurtdışına gitmeye karar vermiştir. Bu karardan haberdar olan Mete’nin yapacağı yeni hamle köşkün ortasına bomba gibi düşecektir.