Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin günü belli oldu… İzleyici için zor bir seçim olacak!

Şahin Tepesi dizisinin günü belli oldu… İzleyici için zor bir seçim olacak!

tarafından zk zk
Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un baş rolünde oynadıkları Atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi’nin günü belli oldu…

23 Kasım Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, izleyicileri zorlayacak. İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım dizilerinin yayınlandığı gün ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran ‘Şahin Tepesi’, ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ve Mustafa Mert Koç’un rol aldığı dizi, 23 Kasım Cuma günü başlıyor.

Şahin Tepesi dizisinin günü belli oldu... İzleyici için zor bir seçim olacak! 8

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’, ‘Kuzey Güney’, ‘Kurt Seyit ve Şura’ ve Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı ‘Şahin Tepesi’nin yayın tarihi belli oldu… Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç gibi usta oyuncular ile genç kuşağın yıldız isimlerinin bir araya geldiği dizi, ilk bölümüyle 23 Kasım Cuma akşamı Atv ekranlarında başlayacak.

Şahin Tepesi dizisinin günü belli oldu... İzleyici için zor bir seçim olacak! 9

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’, izleyiciyi herkesin sırrının olduğu entrikalarla dolu bir dünyada yeşeren büyük aşk hikayesine davet edecek.