Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisinin sırlarla dolu dünyası ilgi gördü

Şahin Tepesi dizisinin sırlarla dolu dünyası ilgi gördü

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Melek Gençoğlu, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Şahin Tepesi’, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Sosyal medya mecrası Twitter’da TT olan dizi, ekran başındakileri sırlarla dolu dünyasına davet etti.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un kadrosunda yer aldığı ‘Şahin Tepesi’, dün akşam Atv’de yolculuğuna başladı. Birbirlerinin hayatından çalan iki kadın, Tuna Akdora (Zerrin Tekindor) ve Melek (Ebru Özkan), yıllar sonra karşı karşıya geldi. Melek, kızı Verda (Aybüke Pusat) ve oğlu Cem (Mustafa Mert Koç) ile birlikte, trajik şekilde hayatını kaybeden babasının cenazesi için gençliğinde kovulduğu aile evine geri döndü.

İşte, Melek’in şoke edici haberi aldığı ve köşke geldiği an:

ZIT KUTUPLAR BİRBİRİNİ ÇEKER!

Verda ile Tuna’nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe’nin (Boran Kuzum) ilk karşılaşmaları, bölümün en çok konuşulan anlarından biri oldu. Birbirlerini gördükleri ilk dakikadan itibaren zıtlaşmaya başlayan ikiliden Efe’nin Verda’ya söylediği “Anlaşıldı seninle çok atışacağız biz, yaban arısı!” sözü, ekran başındakilere atışmalarla başlayacak aşk kıvılcımının sinyallerini verdi.

Efe ve Verda’nın birbirleriyle atıştıkları dakikalar:

Babasının yıllar önce evinden kovduğu ve mirasından mahrum ettiği Melek, ani dönüşünde sürpriz bir gerçekle yüzleşti. Babasının kendisini affettiğini ve kendi evi ile Şeb-i Verda adlı markasını bıraktığını öğrenen Melek, borcunu kapatmak için bunları Tuna’ya vererek İzmir’e geri dönmeye karar verdi. Ancak babasının ona bıraktığı mektubu Tuna’nın yırtıp attığını öğrenen ve final sahnesinde Tuna’nın sert sözlerine maruz kalan Melek, şoke edici bir kararla babasının evinden kalmaya karar verdi.

Melek’in sürpriz kararını söylediği final sahnesi:

Melek’in babası Mithat’ın ölümüne sebep olan Tuna ve kızı Deniz’i (Leyla Tanlar) zor günlerin bekleyeceği ‘Şahin Tepesi’nin yeni bölümünde Tuna ile Melek arasındaki hesaplaşma da büyüyecek.

Yeni bölüm fragmanı:

‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 30 Kasım Cuma saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.