Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Yanıtı Burak Deniz’den geldi!

Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Yanıtı Burak Deniz’den geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen Şahmaran isimli dizi hala yayınlanmadı. Ancak dizinin ikinci sezon çekimleri başlamak üzere. Merakla beklenen Şahmaran dizisiyle ilgili net bilgi, başrol oyuncusu Burak Deniz’den geldi.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Şahmaran dizisinin çekimleri çok uzun süre önce tamamladı. Dizi şu an izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Konusu bir sır gibi saklanan dizinin eylül ayında Netflix’te yayınlanacağı belirtiliyor.

Bu arada Şahmaran daha yayınlanmadan ikinci sezon için görüşmeler başlamıştı. Güzel haberi de kısa süre önce Burak Deniz vermişti. Burak Deniz yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklamada “İkinci sezon başlayacak, Ağustos’ta başlayacağız gibi görünüyor. Şimdilik, ufak tatiller ve evde dinlenmekteyim” demişti.

Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri ne zaman başlayacak? Yanıtı Burak Deniz’den geldi! 7

Şahmaran’ın ikinci sezonuyla ilgili kesin bilgi yine Burak Deniz’den geldi. Başarılı oyuncu dizinin ikinci sezonu için 15 Ağustos gibi sete çıkacaklarını belirtti. Çekimlerin ekim sonuna kadar da tamamlanacağını sözlerine ekledi.

İlk sezon çekimleri Adana’da gerçekleştirilen dizinin ikinci sezonunun da bu şehirde çekileceği belirtiliyor. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, bu özel proje ile ilgili pek ayrıntı vermiyorlar. Sürprizi kaçmasın diye ağızlarını sıkı tutan oyuncuların bu tavrı da diziye olan merakı arttırıyor.

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği Şahmaran dizisinin hikayesi hala açıklanmadı. Ancak gelen bilgilere göre mistik bir hikaye olacak.