Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisinden şaşırtan gelişme! Deniz Çakır yok! Kırmızı Oda’dan sürpriz isim geliyor!

Şahmeran dizisinden şaşırtan gelişme! Deniz Çakır yok! Kırmızı Oda’dan sürpriz isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir Şahmeran isimli yeni dizi projesiyle ilgili kimi kulis bilgileri medyada yer almakta. Dizi önce başrolde Deniz Çakır’ın olacağı şeklindeki haberlerle anıldı. Hatta Şahmeran dizisinin yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı konuşulurken bir anda Saral’ın Kefaret dizisine geçtiği öğrenildi.

İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Productions imzalı dizinin hazırlıkları sürerken yaşanan bir başka gelişme ise çok şaşırttı. Zira Deniz Çakır ile anılan dizide onun isminin yeni kadroda yer almaması dikkatleri çekti. Hikayesini Erkan Birgören’in yazdığı dizi için Deniz Çakır ile anlaşıldığı bir kaç ay önce gündeme gelmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizinin yeni yönetmeninin de belli olduğu öğrenildi. Hilal Saral’ın bıraktığı koltuğa Gökçen Usta oturacak. İddialı bir proje olan dizinin kanalı ile ilgili net bir bilgi yok ama oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre dizide yer alan oyuncular arasında Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy’un adı geçiyor.

Şahmeran dizisinden şaşırtan gelişme! Deniz Çakır yok! Kırmızı Oda'dan sürpriz isim geliyor! 7

Evrim Alasya’nın şu sıralar tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde herkesi hikayesiyle şaşkına çeviren Meliha karakterini oynadığı biliniyor. Şahmeran dizi ile ilgili gelişme sonrasında anlaşılıyor ki Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda dizisindeki hikayesi kısa bir süre sonra sona erecek.

Bu arada uzun süredir bir projede yer almayan, geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olan Demet Akbağ’ın yeni diziyle ekrana dönecek olması da büyük bir müjde.

Şahmeran dizisinin çekileceği mekanın İstanbullu Gelin dizisinin Beykoz’daki meşhur konağı olacağı da gelen bilgiler arasında.