Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet dizisinin kedileri, sokaklarda insanları şaşkına uğratıyor!

Şahsiyet dizisinin kedileri, sokaklarda insanları şaşkına uğratıyor!

tarafından zk zk
PuhuTV’de yayınlanan Şahsiyet dizisinin çekimlerinde kullanılan renkli kedi kostümleriyle oyuncular İstiklal Caddesi’nde büyük dikkat çekti!

Onur Saylak’ın yönettiği, Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’ dizisinin İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen çekimleri büyük ilgi gördü.

Haluk Bilginer’in canlandırdığı sıra dışı seri katil Agah Bey’in torunu Deva ve arkadaşları kedi kostümü giyerek İstiklal Caddesine çıktı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında gerçekleşen çekimler Türkiye’nin en meşhur caddesinde renkli anların yaşanmasına neden oldu. Rengarenk kedi kostümleri ile cadde de dolaşan, tramvay raylarına uzanan kimi zamanda tramvay durağında bekleyen oyuncular, turistlerin ve çevredeki vatandaşların ilgisini çekti.

Şahsiyet dizisinin kedileri, sokaklarda insanları şaşkına uğratıyor! 8

Seri katil Agah Bey’in tanınmamak için giydiği kedi kostümünün benzerini giyerek İstiklal Caddesine çıkan Deva ve arkadaşları yaptıkları bu eylemle takipçilerine takipçi ekliyorlar.

Şahsiyet dizisinin kedileri, sokaklarda insanları şaşkına uğratıyor! 9

Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili’nin paylaştığı kadrosunda Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas, Müjde Ar ve Hümeyra’nın yer aldığı ‘Şahsiyet’ dizisi ilk 9 bölümüyle puhutv’de… Sakın kaçırmayın.