Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman?

Şahsiyet dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman?

tarafından zk zk
PuhuTV’de ilk 3 bölümüyle çok konuşulan Şahsiyet’in yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Dizinin 4. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölümün gelecek hafta 13 Nisan Cuma günü yayınlanacağı konuşuluyor.

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah’ın (Haluk BİLGİNER) Alzhemier olduğunu öğrendikten sonra cinayet işlemeye başlaması ve cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra (Cansu DERE) ile kesişen yolları konu ediliyor dizide. Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Onur Saylak yapıyor.

Dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyorlar.

ŞAHSİYET TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Dizinin 3. bölüm sonunda Müjde Ar’ın, Cansu Dere’nin oynadığı Nevra’nın annesi olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi yeni bölümleri merakla beklenen dizinin fragmanı için de heyecan arttı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sizlerle de paylaşacağız. Puhutv’nin twitter sayfasından kısa bir süre önce ” Deva, İstanbul’daki hayatına adapte olabilecek mi” mesajıyla aşağıdaki video yayınlandı.