Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet dizisinin Zuhal’ı Şebnem Bozoklu’yu Onur Saylak hemen tavlamış!

Şahsiyet dizisinin Zuhal’ı Şebnem Bozoklu’yu Onur Saylak hemen tavlamış!

tarafından ker_def
‘İşimde risk almayı severim’

Puhu TV’nin dijital projesi ‘Şahsiyet’te Zuhal karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu: “İş konusunda risk almayı severim. İnternet dizilerinin hayatımıza girmesiyle çok daha farklı içeriklere ulaşma şansımız oldu. İnterneti öpüp başıma koymak istiyorum”

İnternet dizisi ‘Şahsiyet’te rol alan Şebnem Bozoklu, bir yandan da ‘Arzu Tramvayı’ ve ‘Kaplan Sarılması’ adlı tiyatro oyunlarına devam ediyor. İş odaklı olmadığını söyleyen oyuncu, “Hayat odaklıyım, bir kere dünya gelmişim iş peşinde mi koşacağım?” diyor.

Milliyet Cadde’ye konuşan Şebnem Bozoklu, 1,5 senedir ekranda olmayan bir isimdi.

Bu süreçte farklı projelere ağırlık veren Bozoklu, ‘Arzu Tramvayı’, ‘Kaplan Sarılması’ oyunlarıyla ‘Cebimdeki Yabancı’, ‘Tatlım Tatlım’ ve ‘Albüm’ filmlerinde sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Şahsiyet dizisinin Zuhal'ı Şebnem Bozoklu'yu Onur Saylak hemen tavlamış! 8

Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak ile hem dizide hem tiyatroda birlikte çalışan Şebnem Bozoklu, arkadaşını şu sözlerle övdü: “Oyuncu olan bir yönetmenle çalışmak ne kadar büyük bir konfor alanıymış! Onur, çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Onunla çalışmanın ekstra şahane tarafları var. Bir de bence ‘Şahsiyet’in gizli kahramanı ve starlarından biri görüntü yönetmenimiz Feza Çaldıran.”

Dizideki Zuhal karakterinin kendisini hemen cezbettiğine vurgu yapan Şebnem Bozoklu, o süreci şöyle anlattı:

“Önce Onur hikayeyi anlattı. “Hakan Günday’la bir hikaye yazıyoruz, dizi olacak, bekle Şebo’cum” dedi. Anlattığı hikayeye bayılmıştım. İzlemeye alışık olmadığımız, kendine özgü bir şey geleceğini hissetmiştim. Sonra Zuhal’den bahsetti. Bütün oyuncuların ‘Aman Allah’ım’ diyeceği bir rol. Ekranda bir dizide rastlayabileceğimiz bir karakter değil. Çok karanlık. Hemen tavladı beni.”

Şahsiyet dizisinin Zuhal'ı Şebnem Bozoklu'yu Onur Saylak hemen tavlamış! 9

ŞAHSİYET DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Zuhal karakterinin kendisini zorladığını itiraf eden Şebnem Bozoklu, “Kendi karanlığının içinde çırpınan bir kadın. Kötü giden evliliği, başarılamamış anne-oğul ilişkisi, babasıyla hiçbir zaman istediği gibi gitmeyen ilişkisi, iş hayatına girmek isteyip, bunun için debelenmesi, Avustralya’dan İstanbul’a taşınması… Her gelen senaryoyu roman gibi okuyorum. Seyirci olarak her zaman polisiyeyi seven biri oldum. Netflix’te en çok izlediğim şey, suç ve polisiye dizileri. Şimdi sevdiğim her şeyi içinde barındıran bir projede yer aldığım için keyfim çok yerinde” açıklamasını yaptı.

Televizyon dizilerinde reytingin birincil motivasyonu olmadığını anlatan Bozoklu, “Asıl amacım eli yüzü düzgün bir dizide, iyi bir performans gösterebilmek. İnternet dizisi çok başka bir dünya, görünürlüğü de çok fazla. Sokakta bayağı güzel tepkiler alıyorum” diye konuştu.