Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet ilk 3 bölümüyle izleyenleri çok sarstı! 4. bölüm ne zaman?

Şahsiyet ilk 3 bölümüyle izleyenleri çok sarstı! 4. bölüm ne zaman?

tarafından zk zk

Puhutv’de geçtiğimiz hafta ilk üç bölümü yayınlanan Şahsiyet dizisi, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çeken dizide Haluk Bilginer, Müjde Ar, Metin Akdülger, Cansu Dere,Şebnem Bozoklu ve Necip Memili rol alıyor. Dizi, Alzheimer hastası emekli bir memurun hikayesini anlatıyor.

Diziyi takip edenlerin şimdi en büyük merakı 4. bölümün ne zaman yayınlanacağı. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı dizi, ilk bölümleriyle çok sarstı. 4. bölüme merak da iyice arttı.

17 Mart’ta ilk 3 bölümü yayınlanan Şahsiyet’in yeni bölümünde neler olacağı da büyük merak konusu. 4. bölüm için izleyiciler Puhutv’de fragman yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor ancak henüz dizinin yeni bölüm tarihi belli değil ve fragmanı da yayınlanmadı.
Şahsiyet ilk 3 bölümüyle izleyenleri çok sarstı! 4. bölüm ne zaman? 8
Ay Yapım’ın iddialı dizisinin senaryosu Hakan Günday yazıyor. Dizinin genel hikayesi ise şöyle:

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder.

Şahsiyet ilk 3 bölümüyle izleyenleri çok sarstı! 4. bölüm ne zaman? 9

Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.