Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet yıkıp geçmeye geliyor adeta! İşte 4. bölüm özeti…

Şahsiyet yıkıp geçmeye geliyor adeta! İşte 4. bölüm özeti…

tarafından zk zk
PuhuTV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Şahsiyet’in yeni bölümleri merakla bekleniyordu. Sonunda dizinin günü açıklandı. 13 Nisan’da geliyor. Yeni bölümde neler olacağının özeti de sitemize ulaştı.

Dizinin 1-2 ve 3. bölümleri yayınlanmıştı. Bu keze 4-5 ve 6. bölümleri yayınlanacak. İşte ayrıntılar…

Gereği düşünülmüş ama gereği yapılmamış?

Dizinin yüksek tempolu yeni bölümlerinde heyecan artarak devam ediyor…

Şahsiyet’in 13 Nisan Cuma günü puhutv’de yayınlanacak olan yeni bölümlerinde; ipuçları Nevra’yı yıllar sonra yeniden Kambura’ya geri getiriyor… Şu ana kadar cinayetleri kusursuzca işleyen Agah, ilk defa geride bir iz bırakırken, hazırladığı sürpriz ile ülke gündeminin en tepesine yerleşiyor.

Şahsiyet yıkıp geçmeye geliyor adeta! İşte 4. bölüm özeti... 9

Nevra ile Agah’ı birbirlerine bağlayan sır ne? Agah’ın peşinde sadece polis mi var? Deva neyin peşinde? Nevra annesiyle hesaplaşmasını yapabilecek mi? Annesi bu hikayenin neresinde? Bu sorular ve daha fazlası yeni bölümlerde cevaplarını arıyor.

Şahsiyet yıkıp geçmeye geliyor adeta! İşte 4. bölüm özeti... 10

Senaryosu Hakan Günday’a ait Şahsiyet’in Yönetmenliğini Onur Saylak yapıyor. Şahsiyet’te Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas ve Hümeyra rol alıyorlar.

Şahsiyet yıkıp geçmeye geliyor adeta! İşte 4. bölüm özeti... 11

Şahsiyet 4., 5. ve 6. bölümden ön izleme: