Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü!

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yaşanan gelişmeler, bir başka diziyi hatırlatmaya başladı. Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi de yine çok sevilen ve takip edilen bir dizi. İki dizide de iki okumuş, eğitimli, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilecek meslek sahibi kadının hikayesi anlatılıyor. Her ne kadar geçmişlerinde travmalar olsa da hayatta tuttuğunu koparabilecek iradeye sahipler.

Ancak bu iki güçlü kadın konu aşk olunca, birbirine benzer bir kader sürüyor. Sefirin Kızı’nda Nare’nin aşık olduğu Sancar ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep’in aşkı Mehdi arasında pek de bir fark yok! İçlerindeki maço adam, kimi zaman duygularını ve düşüncelerini ele geçiriyor bir anda. Mehdi daha sakin, temkinli, mesafeli duran bir adamdı ama o da gittikçe Sancar benzeri birine dönüşmek üzere!

Hal böyle olunca da Sefirin Kızı dizisinde Sancar’a gelen eleştiriler, Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’ye gelmeye başladı. Aslında konu bu iki adamı sevdikleri kadına yakıştıramamaktan çok, onlara çok daha uygun kişilerin ortaya çıkmasıydı. Sefirin Kızı’nda bilindiği gibi Gediz karakteri artık Nare’ye daha çok yakıştırılmakta.

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 14

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de bu hafta dizide daha çok varlığı hissedilen Engin Öztürk’ün oynadığı Barış, aynı yakıştırmayla anıldı. Daha ilk geldiği bölümde izleyicilerden pek çoğu, Mehdi’nin hayatının içinde ezilip gidecek olan Zeynep’in Barış gibi bir adamla olması gerektiğini dillendirmeye başladı bile.

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 15

Gediz’i Nare’ye uygun görenler, onun ne kadar görgülü, kültürlü, eğitimli, güven duyulacak bir adam olduğunu söylüyor sosyal medyada. Aynı sözler şimdi Doğduğun Ev Kaderindir’de Barış için söylenmeye başlandı. Gerçi çok sert bir patron olarak ‘zor adam’ imajı çizip başta biraz gıcık etti ama izleyici, onun hayatını görmeye başladıkça daha da sahiplenecek gibi duruyor.

Neler olacak izleyip göreceğiz ama izleyici Mehdi ile ilgili sert eleştiriler yapmaya başladı bile…

İşte Mehdi ve Zeynep ilişkisini istemeyenlerden gelen o mesajlardan bazıları:

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 16

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 17

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 18

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 19

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 20

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi aynı Sefirin Kızı dizisine döndü! 21