Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi olay! Yasak Elma’daki uçak kaçırma olayı büyük dalga konusu oldu!

Şaka gibi olay! Yasak Elma’daki uçak kaçırma olayı büyük dalga konusu oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Yasak Elma 22. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizide, Hira’nın Alihan’ın uçağını kaçırdığı bölümler, izleyicinin eleştirilerine neden oldu.

Alihan ile kısa süreli bir ilişki yaşayan Hira, bir anda resmen psikopata döndü! Ebru Şahin’in oynadığı Hira’nın bu değişimi akıl alır gibi değil! Dolayısıyla izleyicilere de hiç inandırıcı gelmiyor.

Üstelik bir pilot! Hira’nın bir anda psikolojisinin bu kadar değişmesine izleyici şaşkınlıkla bakarken, pilot olmanın o kadar kolay olmadığı ve psikolojik testleri nasıl geçtiğini de sorguluyor izleyenler.

Bu arada küçücük uçaktakileri bayıltırken Alihan’ın farketmemiş olması, Alihan gibi iri bir adamı bir hamlede yere serip bayıltması da başka mesele tabii.

Şaka gibi olay! Yasak Elma'daki uçak kaçırma olayı büyük dalga konusu oldu! 8

Tüm bunların yanında Alihan’a “Hayatımı mahvettiniz” diye bağırdığı anlar da diziyi takip edenleri iyice delirtti. Alihan’ın sanki yıllardır sevgilisiymiş gibi davranması, ağır bir psikolojik durumun içinde olduğunu gösteriyor Hira’nın. Bir anda bu noktaya nasıl geldi hala kimse anlamıyor!

Alihan’ı bayılttıktan sonra ‘Gittiğimiz yerde çok mutlu olacağız’ sözleri de yine akıllara zarar bir sözdü! Tamamen delirmiş olmalı diye düşünüyor insan! Gittiğimiz yer ile kastı, uçağı düşürüp birlikte ölmek ise vahim durum, çünkü 2 günlük ilişki için insanın bir uçağı düşürmeye çalışması tamamen garip ötesi bir durum.

Şaka gibi olay! Yasak Elma'daki uçak kaçırma olayı büyük dalga konusu oldu! 9

Eğer uçağı düşürmeyi değil de Alihan’ı bir yere götürüp kapatmayı düşünüyorsa, bu da bir başka garip durum. Neresinden tutarsanız elinizde kalan bir sahne olmuş uçak kaçırma meselesi!

İzleyici de doğal olarak isyan ediyor. Ayrıca kabin memurunun isminin karıştırılması da bir başka gözden kaçan mesele. Kadının adı Nilüfer mi, haberlerde geçtiği şekliyle Aynur mu kimse anlamadı!

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

-illet 20 yıllık Kocasından Ayrılıyor Ezikleşmiyor Bu Hira Kadar, 1 Haftalık Şey için bu Ne saçmalıkdır. Birde Pilot olması yani psikolojik testlerden Nasıl geçti ki bu??

-a stresten tırnağım kalmadı yemekten be ne piskopat bi kız çıktı bu hira

-Abartısız diyorum, hayatımda gördüğüm en saçma sahneydi. Tarkanın köpeğin havlamasından sonra Hain kostok demesi bile bu kadar saçma değil

-Tamam sevgili Hira hadi diyelim ki uçağı kaçırdın , bütün mürettebatı bayılttın ve Alihan’ın ne bayılanları gördü, ne ayılanları, rotasından çıkan uçağa kimse müdahale de etmedi… 195 boyundaki adam kendine gelince ne yapmayı düşünürsun mesela? Kafese kapatıp kokanatlamı besleyeceksin?

-Zeyal kavuşmuşken şimdi yine başa döndü ben böyle saçmalık görmedim

-Hiraya bak sanki alihan 10 yillik kocasıymışda hayatını mahv etmış

-Cok saçma sahne olmuş zaten işten çıkarılan hira manyagi çok ciddi bir şirketin uçağını kullanmak için nasıl girebilir ki saçma yaa.

-Bu kız pilotluk piskolojik testlerden nasıl geçti ! Bu kafası bozuk arkadaşalar bir bide baş polit ! Bu yaşta sadece co-pilotu olabailir yani 23 24 yaşlarda kapitan olunamaz ..

-Baştan aşağı saçma sahnede bide isim yanlışlığı tam olmuş Alihan Nilüfer hanım diye sesleniyor haber Aynur diye veriyor ona bari dikkat etseydiniz

-Yani hayatımı mahvettin dediği tek gecelik ilişki yaşadılar iki gün sonra ayrıldılar bu hayatını mahvetmek mi oluyor zaten daha Alihanı bile tanımıyor?!?!?

-Kabin görevlisine başta nilüfer hanım diyor haberlerde adı Aynur okunuyor ? hayatımda gördüğüm en saçma sahneydi!