Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde Zeynep ve Alihan arasında yaşananlar şaşkınlık yarattı!

Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde Zeynep ve Alihan arasında yaşananlar şaşkınlık yarattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’de dün akşam 20. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma, Zeynep ve Alihan aşkında gelinen son noktayla yine izleyicinin kafasını fena karıştırdı!

Bir hafta ayrılıp bir hafta barışan, aralarına başka insanlar, yollar, olaylar, kavgalar giren Alihan ve Zeynep birbirinden vazgeçemiyor.

İzleyici de bunu biliyor ama entrika çevirmek adına o kadar tuhaf durumlara düşüldü ki ilk günlerden beri Zeynep ve Alihan aşkını Zeyal rumuzuyla sosyal medyada deli gibi yorumlayan izleyiciler bile artık bu aşka inanamıyor!

Daha geçen hafta Hira’nın Alihan’ın evinde olduğunu görüp dönüp gitmişti Zeynep. Hira, Zeynep’in Alihan ile ilişkisini bilmeden ona gelip duygularını anlatmaya başladı. Zeynep, arkadaş gibi dinledi.

En sonunda bir yüzük bulan Hira, içindeki tarihi söyleyince Zeynep bir anda yelkenleri suya indirdi. Tarihin ayrılmalarından iki gün öncesine gelmesine şaşırarak Alihan’ın evlilik teklif edeceğini anladı ve her şeyi bir anda unuttu.

Şaka gibi! Yasak Elma dizisinde Zeynep ve Alihan arasında yaşananlar şaşkınlık yarattı! 7

Hira’ya aslında Alihan ile bir ilişkisi olduğunu anlattı. Hira, Alihan’a büyük bir tepki verdi doğal olarak.

Bu arada Alihan’ı pişkinlikle suçlayan Zeynep, ağır bir konuşma yaptı.

Olaylar öyle yerlere geldi ki artık kimse Alihan’ın içtenliğine inanmamaya başladı.

Olgun bir adam gibi davranmak yerine, Zeynep’i kıskandırmaya çalışıp tuhaf tavırlar içine giren Alihan, sonunda yaptığı planla Zeynep’le baş başa kalmayı başardı.

Elindeki yüzüğü çıkarıp ‘Yüzükler artık gerçek sahibini bulsun’ dedi. Romantik kızımız Zeynep de bir anda yelkenleri indirdi ve aşk dolu ve şaşkınlık içindeki gözleriyle Alihan’a bakakaldı.

Ancak bu durum izleyici de hiç de heyecan yaratmışa benzemiyor.

Bu ilişkiyi gözümüzün önünde o kadar çok yıprattılar ki dizinin ilk bölümlerindeki o ilgiden artık pek eser yok!

İşte Alihan’ın yüzüğü çıkardığı o sahne ve gelen yorumlar: