Ana sayfa Sosyal Medya Sakalı bıyığı da kesti bekliyor! Uğur Güneş, yeni dizisinin yönetmenine sosyal medyadan seslendi!

Sakalı bıyığı da kesti bekliyor! Uğur Güneş, yeni dizisinin yönetmenine sosyal medyadan seslendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Aralık ayında ayrılan Uğur Güneş, daha sonra Adana’dan İstanbul’a döndü. Oyuncu, diziden ayrılmadan önce Gold Film’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’la anlaşmasını yapmıştı.

Güneş, bir süredir dizi için özel bir diyet ve spor programı uyguladı. Geçtiğimiz günlerde magazincilerle sokakta karşılaşan oyuncu, pandemi nedeniyle daha çok evde vakit geçirdiğini anlattı ve yeni dizisinin hazırlıklarının da sürdüğünü belirtti.

Oyuncu, şu sıralar instagram’dan bol bol paylaşım yapıyor. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra sakallarını ve bıyıklarını uzatıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir paylaşımda, kestiğini de göstermiş oldu.

Sakalı bıyığı da kesti bekliyor! Uğur Güneş, yeni dizisinin yönetmenine sosyal medyadan seslendi! 9

Oyuncunun bu imaj değişikliğinin, yeni dizisinin çekimlerinin başlayacağı ve dizi için sakalını kestiğine yoruldu. Ancak görünen o ki çekim tarihi henüz net değil! Uğur Güneş, Davut isimli bir madenciyi oynayacağı dizisi için şimdiden heyecanlı.

Sakalı bıyığı da kesti bekliyor! Uğur Güneş, yeni dizisinin yönetmenine sosyal medyadan seslendi! 10

O kadar ki son yaptığı instagram paylaşımında dizinin yönetmenliğini yapacak olan usta isim Faruk Teber’e seslenerek “Setleri özledim” notunu düşmüş.

Sakalı bıyığı da kesti bekliyor! Uğur Güneş, yeni dizisinin yönetmenine sosyal medyadan seslendi! 11

Uğur Güneş, Fox TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde, çalıştığı maden şirketinin sahibinin kızına aşık olan Davut isimli bir madenciye hayat verecek. Rolü için kondisyon tutan ve sporla kas yapan oyuncu, diyetle de vücudunu şekillendirdi.

Dizide Davut’un aşık olduğu Gülfem karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek. 1930’lu yıllarda geçen dönem projesi için, o yılların özelliklerini taşıyan bir plato kuruluyor İstanbul’da…