Ana sayfa Dizi Fragmanları Sakın şaşırmayın, atv’nin iddialı dizisi yeni gününde!

Sakın şaşırmayın, atv’nin iddialı dizisi yeni gününde!

tarafından ker_def

atv tarafından yapılan değişikliğin henüz farkında olmayan izleyiciler olabilir. Baş Belası isimli dizinin günü değiştirildi. Atv, İkimizin Sırrı için Baş Belası’nı Cuma günlerine aldı… İkimizin Sırrı da pazar akşamları yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’, atv ekranında ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizi yeni güne izleyicilerini taşıyabilecek mi, bu da merak konusu…

Sekizinci bölümü itibarıyla cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya başlayan dizi, özellikle İpek ve Şahin karakterlerinin tatlı atışmaları ile sosyal medya kullanıcılarının da favorileri arasında yer alıyor. Dizinin 7. yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. İlk Cuma performansında Baş Belası nasıl bir sonuç ortaya çıkartacak merak ediliyor.

Sakın şaşırmayın, atv'nin iddialı dizisi yeni gününde! 7

‘Baş Belası’ heyecan ve eğlence yüklü hikayesinin yanı sıra, İpek karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun kostümleri ile de övgü alıyor. Dizide psikolog olarak cinayet büro ekibine dahil olup cinayet davalarında çalışmaya başlayan İpek, zorlu çalışma şartlarına rağmen şıklığından ve güzelliğinden taviz vermiyor.

Varlıklı bir hayattan gelen ve tarzını her fırsatta konuşturan İpek, pahalı çantaları, topuklu ayakkabıları ve her daim bakımlı görüntüsüyle başta Şahin olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına tümüyle tezat oluşturuyor. İpek’in birbirinden şık kostümleri bilhassa kadın izleyicilerden yoğun övgü alıyor.

‘Baş Belası’, her cuma atv ekranında.