Ana sayfa Dizi Haberleri Salı dizileri yandı! Mehmed Bir Cihan Fatihi, yalnız İstanbul’u değil kumandayı fethetmeye geliyor!

Salı dizileri yandı! Mehmed Bir Cihan Fatihi, yalnız İstanbul’u değil kumandayı fethetmeye geliyor!

tarafından zk zk

Kanal D’nin çok uzun süredir ekrana gelmesi için büyük bir merakla beklenen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi için bekleyiş devam ediyor. 20 Mart Salı akşamı yayınlanacağı kısa bir süre önce duyurulmuştu. Sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan ve büyük bir prodüksiyona sahip diziden izleyicinin umudu büyük. Hangi gün ekrana geleceği ise büyük tartışma konusu olmuştu. Sonunda Salı günleri yayınlanacağı ortaya çıktı.

Malum uzunca bir süre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Salı akşamları tahtı kimseye bırakmamıştı. Yeni sezonda Fox’un Kadın dizisi karşısında uzun süre direnen Eşkıya Dünyaya, sonunda Kadın’a yenik düştü. Ufak Tefek Cİnayetler’in de baskısıyla zirvenin adresi bir süredir değişmişti.

Ancak görünen o ki Mehmed, Salı günlerinin zirvesi için çok zorlu bir rakip olacak! Mesut Yar da Posta’daki köşesinde bu konuyu ele alarak bakın ne diyor: “Ve Fatih. “Mehmed: Bir Cihan Fatihi” (Kanal D) isimli dizi sezonun en çok beklenen işi olarak akıllara kazınmışken merak 20 Mart Salı akşamı son bulacak. Resmi açıklama geldi. Dizi, şimdilik “kadın” ağırlıklı izleyicinin elinde olan kumandayı fethetmeye yeminli gibi. Hadi hayırlısı…”