Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci duyurdu; Demet Akbağ’lı Aydınlık Evler oyunu için geri sayım başladı!..

Salih Bademci duyurdu; Demet Akbağ’lı Aydınlık Evler oyunu için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Aydınlık Evler oyunu için geri sayım başladı. Bir Demet Tiyatro’yla 90’lı yıllara damga vuran ve ardından Vizontele başta olmak üzere birçok projeye imza atan Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ikilisi yıllar sonra tekrar bir tiyatro oyununda bir araya geldi.

İki usta isim yine güçlerini birleştirdi. Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen yakın dostu Demet Akbağ için bir oyun yazdığını  ve ‘Aydınlık Evler’ adlı oyunu tamamladığını açıklamıştı. Ancak araya giren pandemi  yüzünden proje rafa kalkmıştı.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Serdar Biliş’in yaptığı oyunda usta oyuncu Demet Akbağ’a Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal, Nebi Tolga Yılmaz, Sevda Baş, Caner Alkaya, Barkın Sarp, Ömer Güneş ve Kiraz Tosun eşlik ediyor.

Salih Bademci duyurdu; Demet Akbağ'lı Aydınlık Evler oyunu için geri sayım başladı!.. 7

Salih Bademci heyecanına instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını da ortak etti. Salih Bademci paylaşımında oyunun 26 Mart Cumartesi saat 21.00’de ve 27 Mart Pazar 17.00’de Maximum Uniq Hall’da sahnelenmeye başlayacağını duyurdu.

Aydınlık Evler oyunu bir mahallede geçen hikayesiyle dikkat çekiyor. Oyun, Hicri adlı berberin anlattığı hikâyeyle başlıyor.