Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon 5.bölüm 2. fragmanı izle; Fırat’a yardım sürpriz bir isimden geldi

Şampiyon 5.bölüm 2. fragmanı izle; Fırat’a yardım sürpriz bir isimden geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümü 3 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin 16.bölümle birlikte final yapması yönünde karar alındığı ortaya çıkmıştı. Maliyeti yüksek olan Şampiyon dizisi, beklenenden çok daha düşük reyting aldığı için TRT1, dizinin ömrünü baştan belirledi. Peki 10 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak 5.bölümde neler yaşanacak?

Şampiyon dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fırat, oğlu için mücadele ediyor. Ancak Güneş’in kalbi bir kez kırıldığı için ilk başta babasını suçluyor. Ancak daha sonra sürpriz bir yardım sayesinde Fırat ve Güneş buluşuyor.Bu sürpriz yardımı yapan kişi Suna… “Belki sandığın kadar kötü birisi değilimdir” diyen Suna, Fırat’a mesaj veriyor.

Videodan 5. bölüm 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Güneş, devlet korumasına alınıyor. Babasının gelip kendisini alacağına inanıyor. Fırat ise oğlunu geri almak için büyük bir mücadelenin içine giriyor. Suna, pişmanlık yaşıyor. Güneş ile Fırat buluşuyor ama, Güneş’in kalbi bir hayli kırılmış durumda. Fırat ise dövüşlere dönmek zorunda bırakılacak.