Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinin arka planında çok büyük emek ve dram var!

Şampiyon dizisinin arka planında çok büyük emek ve dram var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisinin arkasında çok büyük emek var! TRT1 ekranında 12 Eylül Perşembe akşamı başlayan Şampiyon dizisinde Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı gibi önemli isimler bulunuyor. Çocuk oyuncu olarak da Emir Özyakışır dizide bulunmakta. İlk bölümü ile beğeni toplayan yapım, reytinglerde ise beklentilerin altında kaldı.

TRT1’in büyük iddia ile ekrana sürdüğü dizinin arkasında ise büyük bir emek var. Dizinin yayının için buluşan ekip kameralara konuştu.

Erdal Özyağcılar, “Çok iyi çalıştık hem rolümüze hem dersimize. Bayağı bir emek verildi, güzel de bir emek oldu. Umarım beğeneceksiniz. Bayağı beğeneceksiniz” diye konuştu.

Dizide Fırat Bölükbaşı isimle şampiyon bir boksörün hayatını canlandıran Tolgahan Sayışman ise bir sezon aradan sonra yeniden ekranda hayranlarının karşısında yer aldı.

8 ayı aşan hazırlık sürecinde vücudunda da ciddi değişimler olan Sayışman, adeta bir boksör vücuduna kavuştu. Eğitimler sırasında vücudunda çeşitli yaralar da oluşan Sayışman’ın rolü için ne kadar ciddi hazırlık yaptığı da biliniyor.

Şampiyon dizisinin arka planında çok büyük emek ve dram var! 8

Oyuncu yaptığı açıklamada, “Büyük bir emek var, bütün dizilerde çok büyük bir emek var. Bu dizi çok güçlü bir dramanın yanında fiziki performansları da çok ön planlara çıkartan bir dizi olduğu için, ön hazırlık süreci de çok uzun sürede çıktı. Yönetmenimiz, bütün set ekibimiz, oyuncularımız çok güzel bir kadro ile çalışıyorum. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Hepsine huzurlarınızda bir daha teşekkür ediyorum. Çok güzel iş çıktığını düşünüyorum ve çok kuvvetli bir dramın geldiğini söylüyorum. İnşallah güzel, insanların beğenisini kazanan bir iş olur” açıklamasında bulundu.

Çok daha sıkı bir çalışma temposuna 8 ay önce girdiğine değinen Sayışman, sadece boks eğitimleri almadı, aynı zamanda özel bir diyet yaparak da vücudunun kaslı bir yapıya kavuşmasını sağladı.

Sayışman, eşi Almeda Abazi’nin paylaştığı fotoğrafa da değindi.Dizide bir kafes sahnesinde Erkan Avcı ile çalıştıklarını ve sonrasında eve gittiğinde eşinin sırtını görünce gözlerine inanamadığını belirtti. Almeda Abazi’nin instagram paylaşımı bir hayli dikkat çekmişti.

Şampiyon dizisinin arka planında çok büyük emek ve dram var! 9

Dizide Doktor Suna karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy, “Bu projede olduğum için, hikayenin parçası olduğum için çok mutluyum, şanslı hissediyorum kendimi” diye konuştu. Atiksoy, çok değerli bir ekiple birlikte çalıştıklarına vurgu yaptı.

Dizide Zafer karakterini canlandıran Erkan Avcı da güzel ve iyi çalışılmış bir projede olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Erkan Avcı, “Çok iyi çalıştık, çok umutluyum” diye konuştu.

İşte Şampiyon dizisi oyuncularının Uçankuş TV’de yer alan açıklamaları: