Ana sayfa Dizi Haberleri Sana Söz dizisi Star TV’de başlamadan büyük talihsizlik yaşandı!

Sana Söz dizisi Star TV’de başlamadan büyük talihsizlik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık ekranda Star TV’nin Sana Söz isimli polisiye dizisini bulacaksınız. Aziz’in de Kasım ayının ilk haftasında başlaması ile birlikte Cuma rekabeti çok sert geçecek.

Aşk Mantık İntikam, Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinin yayınlandığı Cuma akşamları reyting rekabetine bu hafta Sana Söz dizisi ile Star TV de katılıyor… Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi bulunuyor.

Dizide başrollerden birisine de Serkan Altunorak hayat veriyor. Oyuncu, Erdem karakteri ile avukat olarak izleyici karşısına çıkacak. Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif karakterinin kocası Erdem olarak izleyeceğimiz oyuncu, dizinin çekimleri sırasında büyük talihsizlik yaşadı.

Star TV’nin heyecanla izleyicilerle buluşmasını beklediği Sana Söz dizisinin ilk bölümü öncesinde yaşanan bu durum büyük bir talihsizlik oldu… 29 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak olan dizide Serkan Altunorak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Yapım şirketi tarafından yapılan duyuru oyuncunun hayranlarını bir hayli üzdü. Yapım şirketi tarafından şu açıklama yapıldı: “Sevgili oyuncumuz Serkan Altunorak’ın COVID olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Dizi ekibinde herhangi bir sorun olmadığı da gelen bilgiler arasında. Altunorak, karantina sürecinin ardından yeniden sette çalışmalara dönebilecek. Sana Söz dizisinin ilk bölümü öncesinde yaşanan bu durum büyük bir talihsizlik oldu.

Erdem karakterini tanıyalım: Elif’in eşi, Duru ve Umut’un babasıdır… Yıllardır avukatlık yapan Erdem, Elif’in gölgesinde kalmış, mesleki açıdan ön plana çıkma şansı bulamamıştır. Elif’in karşısında durarak aldığı dava, Erdem’in hayatının dönüm noktası olur. Davayla birlikte güç ve hırsla tanışan Erdem, aldığı her yanlış kararda ailesini kaybetmeye biraz daha yaklaşır.