Ana sayfa Sosyal Medya Sana Söz dizisinin ilk bölümünü izleyiciler çok beğendi!

Sana Söz dizisinin ilk bölümünü izleyiciler çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Sana Söz isimli polisiye diziye sosyal medyadan büyük destek geldi. Star TV’nin çok iddialı dizisinin reytingleri iyi gelmemiş olsa da sosyal medyadaki izleyici yorumları gelecek adına olumlu bir sinyal veriyor.

Dizinin ortalamanın altında kalan reytinglerinin ikinci bölümde biraz daha yükselmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Dizi hayranları iyi bir proje olduğunu ve çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın rollerini çok iyi canlandırdıklarını ifade eden izleyiciler, övgü dolu ifadeler kullandı.

“Kırmızı Oda’dan sonra Erkan Petekkaya hayranıyım. O nasıl oyunculukta. İnşallah bu dizi de tutar” diye mesaj bırakan bir dizi hayranı geçen sezonki Sadi karakterinin hala akıllarda olduğunu gösteriyor.

Sana Söz dizisinin ilk bölümünü izleyiciler çok beğendi! 7

Kırmızı Oda’da Sadi karakterini 21 bölüm canlandıran Erkan Petekkaya, bir mafya lideri olmuştu. Şimdi ise Sana Söz dizisinde ünlü oyuncuyu bir polis olarak izliyoruz. Nehir Erdoğan ise televizyon programcısı karakteri ile ekrandaki yerini aldı.

Dizinin ilk bölümünü çok beğendiğini belirten bir izleyici şu yorumu yaptı: “İlk bölüm güzeldi. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız. Güzel dizi olsun ki, akşamları Müge Anlı tadında bir dizi izleyelim.”

Nehir Erdoğan ise canlandırdığı Elif Karaca karakteri ile kadın hayranlarını çok memnun etti. Ekranda güçlü kadın karakterleri görmek isteyenler için Nehir Erdoğan çok iyi bir rolle dönüş yaptı.

Elif Karaca karakterinin dik duruşundan etkilenenler sosyal medya yorumlarında övgülerde bulundu.

Bir dizi hayranı şu yorumu paylaştı: “Sonunda kadının güçlü ve dik olduğu bir dizi gördüm. Dizi biraz Müge Anlı’yı andırdı ama yine de çok güzel ve heyecanlıydı.”

Sana Söz dizisinin ilk bölüm reytingleri düşük gelse de ikinci bölümde bunun düzelme umudu yüksek. 9 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 2. bölümden ilk fragman da paylaşıldı: