Ana sayfa Sosyal Medya Sana Söz’ün Erdem’i Serkan Altunorak’ın yeni proje heyecanı!

Sana Söz’ün Erdem’i Serkan Altunorak’ın yeni proje heyecanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 1999 yılında yayınlanan ve fenomen olan Ayrılsak da Beraberiz dizisinden bu yana ekranda yer alan Serkan Altunorak, bugüne kadar bir çok önemli yapımda izleyici karşısına çıktı.

Rol aldığı projelerdeki, karakteri yaratma kabiliyeti ile izleyicinin gönlünde taht kuran oyuncu şu sıralar Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın baş rolünde olduğu Star TV dizisi Sana Söz’de ‘Erdem’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Aynı zamanda tiyatro sahnesinde de hayranlarıyla buluşan Serkan Altunorak, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ile Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Bugüne kadar tiyatro sahnesinde pek çok oyunla hayranlarının karşısına çıkan ve bir çok tiyatro ödülünün sahibi olan oyuncu yeni bir tiyatro oyununun hazırlıklarına başladı.

Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunorak'ın yeni proje heyecanı! 7

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi veren oyuncu, ‘Yeni oyun provası. Sonunda’ yazdığı paylaşımında oyunun adını ise sır gibi sakladı.

En son 2018’de Killology adlı oyunla izleyici karşısına çıkan ve bu oyundaki performansıyla aynı yıl, Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde ‘Küçük Salon Erkek Oyuncu’ Ödülü’nü alan oyuncu yeniden sahnelerde olmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncunun paylaşımından yeni oyunda da yine Craft Tiyatro ve Çağ Çalışkur ile çalışacağı anlaşılıyor.