Ana sayfa Dizi Haberleri Sanem’in motivasyon gazı, Fatih Terim’i solladı! Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in taklidi yerlere yatırdı!

Sanem’in motivasyon gazı, Fatih Terim’i solladı! Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in taklidi yerlere yatırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Erkenci Kuş dizisinin dün akşam ekrana gelen bir sahnesinde yaşananlar, ekran başında diziyi izleyenleri çok güldürdü.

Kaza sonucu hafızasını yitiren Can’a her şeyi yeniden hatırlatmak için Sanem ve ekiptekiler seferber oldu.

Arkadaşlarının yardımıyla ajansı yeniden açan Sanem, ilk gün tüm ekibi toplayıp motivasyon konuşması yaptı.

Bu konuşma sırasında Sanem’i oynayan Demet Özdemir’in, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in taklidini yaptığı o anlarda izleyici gülme krizine girdi!

Hareketleri, tavrı ve tarzı ile Fatih Terim’i taklit ederek ekibini motive eden Sanem’in halleri, izleyenlere farklı anlar yaşattı.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Demet Özdemir’in performansına övgüler yağdırdılar.

“Fatih hoca bile böyle gaz vermemiştir, Fatih Terim’in Sanem’den öğreneceği çok şey var, resmen koptuk bu sahnede, bu diziden sonra Fatih Terim Sanem’den yardım alacak, transfer görüşmelerine Sanem gitsin, efsaneydi” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

İşte herkesi güldüren o sahne:

48. Bölüm Özet:

Geçirdiği trafik kazasının ardından hayata tutunmayı başaran Can,hem kendini hem Sanem’i şoke eden sağlık sorunu yaşadığını farkına varır. Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.