Ana sayfa Dizi Haberleri Sanem’in şapşallıklarına çok güleceksiniz! Erkenci Kuş, yeni bölümde komedi tavan yapıyor!

Sanem’in şapşallıklarına çok güleceksiniz! Erkenci Kuş, yeni bölümde komedi tavan yapıyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

Star TV’de Cumartesi akşamlarının romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, 16 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle ekran başında diziyi izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Can, biraz uzaklaşıp yalnız kalmak istiyor ama Sanem onu rahat bırakmayacak!

Gittiği otelde Sanem’le karşılaşan Can, ondan uzak durmaya çalışsa da Sanem, her fırsatta Can’ı kovalamaya devam ediyor.

Sanem'in şapşallıklarına çok güleceksiniz! Erkenci Kuş, yeni bölümde komedi tavan yapıyor! 7

Sanem’in Can’a çaktırmadan yapmaya çalıştıkları ise yeni bölümde kahkahalarla izlenecek sahneler ortaya çıkardı.

Demet Özdemir’in başarılı performansıyla oynadığı Sanem, olmadık işlere kalkışırken, Can’ı da şaşırtan hareketler, eğlenceli anlar yaşatacak.

İşte Erkenci Kuş 30. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem, gerçekleri itiraf edecek mi?

Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır. Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar. Bu arada Can, Fabbri’nin yaptığı tüm pis işleri öğrenir ve soluğu onun yanında alır. Fabbri ve Aylin tutuklanır, ajansta herkes keyiflidir, özellikle Sanem çok mutludur ta ki Polen gelene kadar.