Ana sayfa Dizi Haberleri Sanki ışınlanmışlar! Kırmızı Oda öyle bir tesadüfe neden oldu ki farkedenleri çok şaşırttı!

Sanki ışınlanmışlar! Kırmızı Oda öyle bir tesadüfe neden oldu ki farkedenleri çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- tv8’in yeni dizisi Kırmızı Oda, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Uzun süredir dizilerde yer almayan Binnur Kaya’nın yeniden ekranlara döndüğü dizi, dramatik hikayeleriyle izleyiciyi sarstı. Ünlü konuk oyuncuların da yer aldığı yapımda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral dizinin daimi oyuncuları arasında.

Dizinin ilk bölümünde konuk olan bir isim ile Kırmızı Oda’nın kadrosundaki iki isim büyük dikkat çekti. Zira, daha önce başka dizilerde çift olarak izleyici karşısına çıkmış oyunculardı ve geçmişi hatırlayanları gülümsettiler. Hatırlanacağı üzere ekrana damgasını vuran dizilerden biri olan Söz dizisinde Eylem ve Fethi karakterleri, izleyenlerin aklına yer eden bir aşka imza atmışlardı.

Sanki ışınlanmışlar! Kırmızı Oda öyle bir tesadüfe neden oldu ki farkedenleri çok şaşırttı! 8

Söz- Eylem ve Fethi

Eylem karakterini Meriç Aral, Fethi’yi ise Burak Sevinç oynuyordu. Eylem’in bir anda diziden gitmesi, izleyiciyi uzun süre kendine getirememiş ve inanmak istememişlerdi. O dizide tekrar buluşamadılar ancak Kırmızı Oda dizisinde buluştular! İki oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde yeniden izleyici karşısına çıktılar ancak bu dizide sevgili değiller…

Bir diğer şaşırtan buluşma ise Hayat Şarkısı dizisinin iki oyuncusu için oldu. 2016-2017 yıllarında yayınlanan dizide evin asi kızı Bade’yi oynayan Deniz Altan ve aşık olduğu evin çalışanlarından Arda’yı oynayan Baran Can Eraslan, bu kez Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı. Deniz Altan, Kırmızı Oda’da Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın kızı rolündeydi, Eraslan ise çaycı rolünde.

Sanki ışınlanmışlar! Kırmızı Oda öyle bir tesadüfe neden oldu ki farkedenleri çok şaşırttı! 9

Hayat Şarkısı- Bade ve Arda

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu da bu ilginç karşılaşmayı köşesine taşıyarak duruma dikkat çekti. Dizideki rastlantılar için şu yorumu yapıyor: “Oyuncular değişik karakterlerde birçok yapımda oynuyor. Hatta biri bitip, diğeri başlıyor. Ama bazı karakterler akılda kalıyor, hatta nereye gitse peşini bırakmıyor. Bizim ev ahalisi için de bu oyuncular öyle oldu.”