Ana sayfa Sosyal Medya Sarı ne kadar yakışmış… Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden paylaşımıyla binlerce beğeni aldı

Sarı ne kadar yakışmış… Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden paylaşımıyla binlerce beğeni aldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadıktan sonra bir anda yıldızı parlayan bir isim oldu Elçin Sangu. Barış Arduç ile iyi bir uyum yakalayan Sangu, hala tekrarlarıyla bile çok izlenen diziler arasına giren bir dizideki karakteriyle gönüllere taht kurdu. Romantik komedi türündeki dizinin ardından hayranları onu uzun süre beklediler.

Kiralık Aşk öylesine büyük bir beğeni kazanmıştı ki oyuncunun benzer bir başarı gösterecek proje bulması da zorlaştı. Haliyle gelen teklifleri beğenmeyince de dijital platform için çekilen Yaşamayanlar isimli bir dizide oynamayı seçti. Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olarak anılan Yaşamayanlar’da sonradan vampire dönüşen birini oynadı. Oyuncu, kariyerine böyle ilginç bir denemeyi de eklemiş oldu.

Sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynadığı Çarpışma dizisiyle ekrana döndü. Show TV’de yayınlanan dizinin ömrü çok kısa sürdü. Elçin Sangu hayranları da dolayısıyla sevdikleri oyuncuyla özlemlerini gideremeden yine hüsrana uğradılar. Ancak yeni sezonda takipçilerini sevindirecek bir gelişme yaşandı ve Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde isimli bir projeyle yeniden ekrana dönüyor.

Dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Yasemin Allen ve Ozan Dolunay ile başrolde yer alan Elçin Sangu’nun ekrana dönmesini heyecanla bekliyor hayranları.

Elçin Sangu’nun makyajı ve saçı, onu biraz daha farklı gösteriyor. Fragmanda da belli oldu bu değişiklik. Sangu, dizinin setinde kamera arkasında çekilen bir fotoğrafını paylaştı son olarak instagram sayfasından. Hem sayfasında hem de story bölümünde paylaştı Sangu aşağıdaki fotoğrafını. Elçin Sangu’nun sarı bir kıyafetiyle verdiği poz, kısa süre içinde 450 bine yakın beğeni aldı.

Her ne kadar Elçin Sangu yorumlara kapatmış olsa da paylaşımını, oyuncuya sarı rengin çok yakıştığını mutlaka hayranları da söylemekte… İşte Sangu’nun o pozu:

Sarı ne kadar yakışmış... Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden paylaşımıyla binlerce beğeni aldı 7