Ana sayfa Müzik Şarkıcı Eylül ikinci tekli Hayat ile geliyor!

Şarkıcı Eylül ikinci tekli Hayat ile geliyor!

tarafından ker_def

Alternatif pop’un başarılı sesi Eylül önümüzdeki günlerde yayımlanacak “Düğüm” adlı EP’sinden ikinci tekli “Hayat” ile müzikseverlerle buluşuyor! 3 Mayıs tarihinde yayımlanan ilk tekli “Boşver” ile perdeleri aralanan EP’nin hikayesi “Hayat” ile devam ediyor.

Düşük temposu ve hipnotik melodisiyle dinleyiciyi büyüleyen tekli, Eylül’ün etkileyici yorumuyla hayat buluyor. Şarkının chill havasına eşlik eden piyanonun renk kattığı düşük tempolu “Hayat” şarkısı; son bulan bir hikâyenin ardından erişilen kabul duygusunu aktarıyor.

Söz ve müzik Eylül’e, yapımcılığı Ozan Hatipoğlu’na ait olan “Hayat” şarkısının mix ve mastering’i ise Çağan Tunalı imzası taşıyor.

19 Eylül 1992 Ankara doğumlu olan Eylül Çekirge, küçük yaşlarda piyano eğitimi ve müzik teorisi dersleri alarak müzik hayatına ilk adımlarını attı. İlerleyen yıllarda okul bandosunda ve korosunda yer alan Eylül beste yapmaya ortaokul yıllarında başladı. İngiltere Nottingham Üniversitesi’nde felsefe bölümü bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşerek profesyonel müzik hayatına başladı.

Eylül’ün yeni teklisi “Hayat” Epic Istanbul etiketiyle tüm dijital platformlarda!