Ana sayfa Dizi Haberleri Sarmaşık’ta işler çok fena karışacak! Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’nin hain planı!

Sarmaşık’ta işler çok fena karışacak! Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’nin hain planı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’nin büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 9 Ekim Salı akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant’ın başrolünde oynadıkları dizinin 56. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Kerim ile uğraşmaya başlayan Merve’nin ne yapmaya çalıştığını kimse anlamıyor! İçin için eski günlerini düşünüp yaşadığı aşka dönen Merve, bir taraftan da Kerim’le restleşmeye devam ediyor.

Serhan’ın gelip kendisini aldığı o meşhur kırmızı arabayı evin önüne parkeden Merve, Kerim’de beklemediği bir yanıt alacak!

Sarmaşık'ta işler çok fena karışacak! Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'nin hain planı! 7

Bu arada Pelin ve Emre arasında ne yaşandığı da büyük merak konusu. Sarmaşık’taki koşuda karşılaşan ikilinin arasında geçen konuşma dikkat çekti.

Bu arada Serhan’ın annesi Oya’nın bebeğini görmeye geliyor ve soy isminin Aksak olması gerektiğini söylüyor. Üstelik bir de DNA testi meselesini ortaya koyuyor.

İşte 56. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kerim, Merve’yi köşeye sıkıştırdı. Kaçacak yer yok!

Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu ve sırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi ve resmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?